Höst

Nu har hösten gjort sitt intåg, åtminstone känns det så i min näsa och päls. Den blåser på fel håll när det är höst. Det gör den sällan på våren och sommaren. Dessutom vädrar jag höstaktiga lukter och igår flög tranorna söderut över Solgläntan. Matte och jag satt och tittade på dem tills de hade försvunnit i fjärran.

Igår morse gick Matte av sin sitta natt för denna gången. Skönt. Hon var rätt pigg igår faktiskt, vi höll igång och Elliot och Ann kom på en tur i skogen och sedan var det dags för pälsvård för min del. Urk. Jag överlevde behandlingen och har lite päls i behåll i alla fall så mycket att den kan blåsa bakvänt.

Riktigt skönt med sovmorgon i morse! Efter morgonturen smet Matte iväg och ordnade spår till mig. Synd bara att det hade promenerat en hel hord med männniskor och hundar över fältet medan spåret "låg till sig". Jag fick jobba med näsan vill jag lova och jag missade någon pinne men annars gick det bra och jag fick min kycklingportion i slutet.

Efter lite trädgårdsjobb bar det av en tur till Malmö för korvarunda med Walle, Beck och Helene. Det blev Casinogrillen efter en rejäl runda och deras förträffliga oxkorv som satt utmärkt. Nu är vi hemma igen i lugna skogen och håller kväll.

Ny vecka imorgon. Matte jobbar vanliga tider. Dagis för mig.

Tasselikram
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Zico och gänget

Jo, igår var det verkligen höstlikt. Vi skolkade t o m från träningen :( Inte mitt beslut, men det var kanske bra.

Nu hoppas vi att vi får några fina höstdagar, innan det är dags för novembermörkret.

Tass&Kram

ZoLoH

2011-10-11 @ 09:14:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0