Höstläger vid Halen

I fredags bar det av till Halen utanför Olofström på klubbläger. Jag och Matte hade hyrt en liten campingstuga, samma som förra gången vi var där.


Stugvakt!

Fredag eftermiddag blev det spår nära campingen. Härligt att jobba med näsan. Matte var nöjd min insats. Efter promenad och bad blev det en stunds vila. 


Okej säng men var ska Matte få plats???

På lördagen bar det av ut till "Svängsta skogen". Där fick jag ett härligt långt spår på förmiddagen. Sedan blev det korvgrillning och därefter uppletande innan jag och Matte drog oss tillbaka till campingen. Nåja, en liten omväg in om en loppis/antikbod. Matte har näsa för sådana. Men hon drog inte hem särskilt mycket saker den här gången i alla fall.

När vi kom tillbaka fick jag träna lite med mina "niner" och Frasse fuskfasan.


Väntans tider medan Matte lägger ut sök.


Jag med Frasse i munnen.

Frasse tappade fuskpälsen under träningen. Matte kastade iväg honom men innerdelen for på ett håll och pälsen på ett annat. Snopet. Men Matte monterade ihop honom igen som tur var!

Efter träningen blev det ett välförtjänt bad i Halen!


Bada bada bada

På kvällen var det mycket stoj och stim från tvåbeningarnas festlokal inne på vandrarhemmet. Jag låg i bilen med täcke på och väntade. Såklart kunde jag varit i stugan också men det kändes allt mer ensamt. Nå, det var inte så farligt för min del för Matte var inte alls sen och vi gick en runda med flatteligan (Zico, Lykke, Nisse, Texas och jag) innan vi drog oss tillbaka.

Sängen rymde oss båda men trångt var det. Jag slog huvudet i väggen en gång för jag glömde att jag inte kunde vräka mig som hemma. Men jag glömde mig bara en gång.... Matte tyckte också det var snålt med platsen men visst gick det!

Idag på morgonen gick vi rundan, sedan var det städning av stugan och därefter utcheckning innan bilen rullade hemåt igen. Många stannade och tränade idag också men vi behövde hem för Matte skulle fixa med huset. Rätt lagom kändes det för min del också. Jag vilade hela eftermiddagen och sedan blev det promenad och badbus med Elliot vid Yddingen.
Enriktigt  bra helg och tur med vädret! Bara några skurar i fredags och lite regn igår på morgonen. Annars uppehåll och stundtals riktigt varmt! Idag var det sol långa stunder!

Men man blir allt trött av att hålla igång och tror jag bestämt jag ska dra mig tillbaka till vår breda sköna säng där man kan sträcka ut sig både på längden och bredden. Borta bra....men hemma är BÄST!!!

Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Onsalaborna

Helt klart Lakrits; borta bra men hemma bäst, men för att känna så måste man åka bort ibland för att den känslan ska infinna sig...annars uppskattar man inte allt det fina man har omkring sig hemmavid.

Vi tänkte på er och höll alla tummar och tassar för att vädret skulle vara bra och att ni skulle ha det bra på träningen i helgen! Du ser fin ut på bilden och tur att matte är lite fingerfärdig så att hon fixar både det ena och det andra...och allt för din skull;-) För en gammal mor känns det tryggt!

Hälsningar från oss alla,

Mamma Sella

2011-09-26 @ 10:55:00
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Lykke och Zico

Vi tycker att Halen är så härligt, så att vi nästan önskar att det var "hemma" och inte "borta". Men du är ju bortskämd med att ha skog och vatten runt dej varje dag, så vi förstår att du inte tänker så.

En härlig helg i alla fall i fin natur och bland härliga vänner.

/HZL

2011-09-27 @ 09:35:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0