Slut på semestern

Jaha, då har vi haft fyra fina veckor tillsammans jag och Matte men imorgon vid fyratiden lämnas jag på Kvällis/Nattis och Matte åker till sitt nattpass. Tre nätter jobbar hon i veckan som kommer. Rivstart fast det positiva det för med sig är ju att hon är ledig en del dagtid så det blir ändå lite övergång innan vanliga jobbtider tar vid veckan efter. Fast hon ska tydligen ha andra arbetstuppgifter i höst, hon ska undervisa en massa studenter. Jag begriper ju inte helt vad det innebär men jag hörde att hon ibland kan ha lite lättare för att komma ifrån och kanske jobba hemifrån och det gillade jag!
 
Tiden går ju alltid fortare när det är ledighet men vi har ju ändå hunnit med en del både borta och hemma och vädret har väl varit helt ok tycker vi båda. Inga klagomål att komma med alltså. Jag minns till och med att Matte under flera timmar när det åskade och regnade ute låg i sängen och läste. Det händer inte ofta kan jag säga!
 
Nu ska vi ha en liten kvällsstund tillsammans innan jag nattar mig.
 
Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Helene Zico-Bus och Miss Lykka

Ja du Lakkan, underbart är kort :)
Men ni är snart tillbaks i rutinerna och då känns allt bra igen och än så är det ljust och fint på morgonen och kvällen.
Ha det bra! Hoppas vi kan ses snart!
ZoLoH

2012-08-13 @ 09:36:23
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Tiden går fort när man har det bra & roligt och allt roligt har delvis ett slut. Nu är det ju fint väder och ni kan njuta på dagarna utomhus.

Nästa vecka hoppas vi kunna få till en em/kväll att komma ut till er... är alldeles för längesedan sist :-(

Se nu till att matte sover lite extra för att orka med!

Kramizar

2012-08-13 @ 22:00:05
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0