Slut på sommaren?

Det känns lite vemodigt för imorgon börjar Matte jobba vanliga tider igen. Till på köpet har det varit den varmaste dagen på hela sommaren och vi har bara legat och flämtat. Nä, det är inte sant för vi gick ett spår på fältet i förmiddags och efter det har via legat och flämtat. Matte var till och med så trött och varm att hon låg i skuggan och vilade en stund. Till saken hör att det var partaj på Dagis igår med kräftfest och även om Matte var spik nykter så kom vi ju inte precis i säng i tid. Sådant tar på krafterna och vi har därför båda varit möra idag. Men det var trevligt, alla var glada och det vankades lite godsaker till mig också i form av Dagismattes hemmalagade skinkgratäng (eftersom inte Matte kan äta skaldjur).
 
Det känns också lite vemodigt med det varma vädret tycker Matte. För det är svalar luft på väg. Inget jag har något emot och egentligen inte Matte heller men snart är hösten här och alla som känner Matte vet vad hon tycker om mörkare tider.
 
En lugn helg på kompisfronten. Hoppas på lite bus i veckan som kommer om det nu blir lite svalare så att man orkar busa. Igår härjade jag lite med Matte men idag var det inte läge för härjning. Nu är jag jättetrött och ska gå och snorka i sängen hela natten lång!
 
/Lakkan
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Nä, riktigt än får den inte ta slut... 3 sep kan det få börja att ta slut lite grann!

Kul med kräftkalaset - skönt med söndagsvila i skuggan!

Klart vi orkar busa - Walle hälsar att han är full av spring i benen :-)

Ses på torsdag!

2012-08-21 @ 22:20:26
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0