Gott Nytt År

Jaha, då är det 2012 nu då. Det skadar väl inte att fira men varför det ska smällas så mycket fattar jag inte. Ett alldeles onödigt tilltag som gör mig olustig till mods och som skrämmer många av mina artfränder ur pälsen. Jag bryr mig inte om riktigt pang pang men raketer och smällare är ett otyg.

Nåväl, trots allt pang pang vågade vi oss till Malmö på årets näst sista dag dvs i förrgår. Walle med flock hade bjudit in först till korvarunda och sedan mat för tvåbeningarna. Det blev en bra runda trots smällandet, ganska lugnt bortsett från starten då det lät som en stor bomb exploderade. Uppe hos Lindeblads sedan var det ju lugnt, stöket stod nog vi fyrbeningar mest för :) Tack för en mysig kväll!

In emellan hann vi baka med Dagismatte och fixa lite hemma samt träna en liten sväng apportering. Sedan igår vid lunchtid hämtade vi Ellliot och han fick vara med och förbereda nyårsmaten. Vid sextiden kom hans matte och husse, Ann och Janne på besök. Dom stannade hela kvällen, ja ända till klockan ett när det mesta hade smällt klart. Elliot gillar inte alls smällare och raketer nämligen och jag förstår honom fullt. Men vi hade en trevlig kväll ändå!

Nu är vi precis hemkomna från en mycket blöt förmidagsrunda. Jag har fått bekymmer med min ena tass, har ont i tummen :( Inatt fick jag ha bandage för att jag inte vill låta den vara ifred. Nu ska den smörjas igen säger Matte. Blä!
Det blir nog en lite lugn dag fast framåt kvällen ska vi fixa middag till Dagismatte och Vildhusse som kommer på besök och äter.

Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: ZIco-Bus

God fortsättning på det nya året.

Ja, jisses var det small här i Hjärup vid tolvslaget. Lillasyster Lykke tyckte det var lite läskigt, men jag kom på hur jag skulle avleda henne. Tog fram en leksak, som vi kampade med. Hon låg på golvet och jag drog henne runt, runt. Då glömde hon bort att det small. Är faktiskt en rätt bra brorsa, om jag får säga det själv.

Tass&Kram

Zico

Helene och Lykke hälsar förståss också :)

2012-01-01 @ 12:06:56
Postat av: Wallander

Det var inget kul att befinna sig i stora staden igår, smällde som bara den från ca 20-1.30. Massor av MÄNNISKOR begav sig till Stadsteatern som för andra året bjuder på ett hejdundrande fyrverkeri. Sedan undrar jag varför inte MÄNNISKORNA kan följa reglerna, att det smäller en timme mellan 00:00-01.00 skulle man väl i värsta fall kunna stå ut med en gång om året.



Den stora "bomben" i fredags släppte jag direkt när MOR sa att att vi skulle iväg och träffa dig. Tur man ibland kan avledas direkt.



Skönt att höra att ni hade det lugnt & fint och att brorsan verkat klara sig så bra som det gick igår.



Trist med din "tumme", hoppas det går över snart.



Kramizar

2012-01-01 @ 17:39:42
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com
Postat av: Elliot

Först vill jag o mina människor säja tack för att vi fick vara med er o hade mysigt(ja dom åt som dårar o spelade spel).Lakkan o jag busade o tuggade o fick smaka av den goda grytan.Lite synd bara att du fick problem med tummetott =(

Idag är dom inte heller kloka här,jag har parkerat mej i källaren på en fäll o matte har tvättmaskinen på så jag ska slippa att höra det jäkla skitsmällandet.

Puss&kram till Walle&Beck o till Zico&Lykke(å jag tycker verkligen att du är en jättebra storebror till henne så slipper hon kanske att få det som jag när hon blir stor..)

2012-01-01 @ 20:54:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0