Mitt i veckan

Måndag och tisdag har passerat. Lugna hemmakvällar med lite inomhusträning med duva. Promenader med pannlampa såklart. Idag skulle Matte ha föreläsning men den blev inställd på grund av sjukdom. Hon åkte ett par timmar till jobbet och fixade en del grejor men sedan drog vi med Elliot & Ann till bokskogen vid Yddingen, där vi går ibland på sommaren i samband med bad. Vi tog oss en mysig runda i skogen där. Elliot badade men jag tyckte det var i kyligaste laget för ett heldopp så jag avstod.

Två dagar kvar till helg nu, då är Matte ledig. Det är skönt att hon inte jobbar lika mycket längre så vi kan hitta på mer roligheter tillsammans. Hon berättade för mig ikväll att vi ska på kennelträff i slutet av mars och att vi måste ligga i med träningen tills dess. Det gillar jag!

Jag tror bestämd det blir en ganska tidig kväll för Matte har nattramlat innan i veckan och det verkar nu ha tagit ut sin rätt.

Natti-natti
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

Ni kommer att fixa det så bra på kennelträffen! Kul att ni skall dit och träffa nära och kära! Vem är instruktören som skall vara där? Är lite nyfiken i en strut!



Ses snart!

2012-01-18 @ 23:28:48
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com
Postat av: Lakrits

Hon heter Anna-Lena Went.

2012-01-19 @ 21:02:38
Postat av: Zico

2012-01-20 @ 09:14:36
Postat av: Zico

Oops! Tassen slant på enter-tangenten :)

Kul med kennelträff! Du får hälsa Anna-Lena Wendt från oss .... det är min "farmor". D v s hon var matte till "Humle", som är min pappa.



Förutom det, så är hon jätteduktig. Har fört fram många hundar till jaktchampion, brukschampion och lydnadschampion. Tävlat SM, m.m.

Tass&Kram

Zico

2012-01-20 @ 09:17:49
Postat av: Elliot

Låter ju roligt att du sak iväg o träffa familjen!

Inte så pjåkigt heller att få ett proffs som instruktör,de e ju tur att du får lite motvikt till en slashas som mej =)

2012-01-21 @ 15:11:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0