Förkylt

Matte har varit så krasslig senaste veckan. I fredags stannade hon till och med hemma från jobbet vilket ju inte händer i första taget men på natten låg hon bara och skakade i sängen och hostade till halv fem så det var tur för oss båda att hon tog sig samman och sjukanmälde sig. I helgen kryade hon på sig en del. Vi tog det ganska lugnt men lite utflykt med Dagismatte till Österlen för att fixa på kyrkogård och handla växter blev det. En tur med Elliot hann vi också med och på söndagen uppvaktades Helene (Walles och Becks Morsa) som fyllde år!

Igår var det dags för Matte att gå på jourvecka. Lite trist när hon inte är kry men första natten gick bra i alla fall. Idag är då "dagen efter" och en lugn dag.

I helgen fick jag lite apporteringsträning. Ett rådjur flög upp medan Matte slängde ut markeringar men jag sprang inte! Duktigt av mig eller hur?! Spår har det inte blivit, jag hoppas på det senare i veckan eller åtminstone till helgen!

Bilen är vi väldigt nöjda med hittills! Jag gillar buren fast har inte riktigt vant mig vid att bli lämnad själv där ännu, piper lite (men bara lite) när Matte går.

Nä, nu bär det av mot sängen!

/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Förkylningar skall man vårda väl så att dom försvinner fort som f-n! Skönt att matte piggat på sig lite.

Tack för uppvaktningen i söndags... väldigt uppskattat :-)

Bra jobbat när rådjuret bara flög upp så där!!!



Hoppas resten av jourveckan går fort så att det blir lite mera som vanligt igen!



Kram på er!

2012-06-06 @ 16:17:44
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0