Andhämtning

Vi tränar på med pippisar jag och Matte. I söndags var det andhämtning som stod på schemat. Så här såg det ut



Bilden är oskarp men det berodde på min höga fart!



Den var tung men jag försöker hålla huvudet högt!

Igår jobbade Matte hela dagen men idag har hon varit ledig. Dagis har nämligen hållit stängt för Dagismatte har varit på en massa undersökningar inför sin operation nästa torsdag. Det verkade som om Dagismatte gick igenom besiktningen så nu är det bara för dom att fixa till hennes ben. Så roligt det ska bli när vi kan ut och promenixa tillsammans igen som förr. Jag går med Vildhusse nu på förmiddagsrundan och det går bra men det är roligare när vi kan gå alla tillsammans! Heja Dagismatte, snart är du fit for fight igen!

Matte har åkt på en slags vattensvans à la tvåbening. Fast hon har inte badat överdrivet mycket men ont i svansen har hon fått! Nätterna har varit snurriga och svårt att sova pga ont i svanskotan. Kanske kan det bero på att hon satt på hårt golv en stund i lördags. Trist för henne i vilket fall för det har varit besvärligt. Nu är hon dock på bättringsvägen!

En tur med Elliot blev det sent i eftermiddag. Vi var nere och plurrade i Yddingen (inga anlag för vattensvans hos oss nä). Elliot badade i lite andra pölar också, vi skrämde harar och betedde oss allmänt slyngelaktigt men kul hade vi :)

Snart fyller både Elliot, Wallander och Beck år och det ska vi förhoppningsvis fira med gemensam korvarunda på torsdag kväll. Paketinslagning imorgon kväll alltså!

Natti-natti
/Lakkan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0