Hemmahelg

Det har varit en skön, ganska lugn och vilsam hemmahelg för mig och Matte. Vi har gjort lite saker hemmavid. Det börjar nämligen bli dags att göra lite trädgårdssysslor som tex klippa träd. Jag släpar iväg med dom finaste grenarna och bär runt på. Några tuggben har jag snaskat upp utomhus. Det är ett säkert vårtecken när jag ligger ute och gnager istället för inne på mattan. Även om vinden idag var ganska bitande så är det härligt. Både igår och idag har vi tränat med en rapphöna som jag tycker var riktigt trevlig att bära på.

Ikväll har jag blivit utsatt för bad. Urk. Men Matte säger att det var tvunget nu innan jag ska ha på mig halsband mot fästingarna. Jag gillar inte att bada när andra bestämmer det men jag badar gärna på egen tass. I förrgår tog jag t.ex. mitt första dopp i sjön. Härligt! I förrgår kom förresten Ann & Elliot på skogstur också. Elliot badade i alla pölar han kunde hitta och rullade sig som vanlig i lövhögar. Kul med sällskap på långrundan.

Nu väntar en helt vanlig vecka med jobb för Matte och Dagis för mig. Fast på onsdag kväll ska vi börja kurs hos Lisa. Vi ska testa på rallylydnad. Ska bil spännande! Kanske hinner vi med en korvarunda i veckan också!

Nu mot sängen!

/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Skönt med bara slappehelger oxå!

Nu hoppas vi våren kommer med stormsteg så att du kan ligga ute mera & mera och övervaka mattes trädgårdsskötsel.

Redan tagit åretspremiärdopp, brr låter kallt!!!!

Spännande med rallylydnaden... är helt övertygad om att det kommer att bli skitkul för er båda :-)

Hoppas vi ses i veckan... ha det så bra tills dess!

2012-03-04 @ 23:43:34
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com
Postat av: Renée

Snart ses vi!!!

2012-03-06 @ 10:39:06
Postat av: Lykke och Zico

Mysigt att ta det "litta" lugnt!

Zico fick närkontakt med en äcklig fästing i Revinge i helgen. Den kröp omkring på nosen, men matte fick tag i den och gjorde mos av den :(

Nu käkar vi Fixodida och har fått Frontline-behandlning. Urrrk, vad vi hatar de däringa krypen :(

Men de senaste dagarna har de nog haft det svårt (krypen alltså!) .... kallt som bara den! Man blir lite kluven ... vill man ha det varmt och skönt och fästingar, eller är det kanske bättre med minusgrader????

Tass&Kram

ZoLoH

2012-03-07 @ 22:13:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0