Hipp hipp hurra...

...för bästisarna Wallander och Elliot idag! De är som bekant syskon och fyller 6 år idag! Tänk att det har gått så lång tid sedan de såg dagens ljus! Men vi är lika goa, glada och spralliga som när vi var små!

Imorgon fyller också Beck år. Han blir 3 vårar men även det är ju lite häpnadsväckande, jag tycker inte det är länge sedan jag ägnade mig åt att uppfostra honom! Nu är även han stor pojke!

För att fira grabbarna drog vi till Malmö ikväll och Ann & Elliot hängde också med. Det blev en kvällsrunda i det fina vädret, såklart med stopp på Casinogrillen och deras mumsiga oxkorv som födelsedagsfika! Tyvärr hade inte Helene möjlighet att ha båda med så Beck fick stanna hemma men han fick med sig en påse paketer och så skickade vi med halva hundpizzan som blev över. Matte hade beställt hundpizza som bestod av pizza slices gjorda av kex och med lite torkad skinka och ost ovanpå. Smarrigt!

Efter presentöverlämnande bar det av tillbaka till S-torp där vi övervakade Elliots presentöppning, jag käkade upp kattmaten, drack upp kattvattnet och spanade på den vite katten Lipton. Sedan åkte vi hem och nu ska jag sova min skönhetssömn!

Natti-natti
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Elliot

Hej tack för alla paket som jag fick. Man skullle tro att jag fyllde jämt :)

För er som är nosfikna kan jag berätta att jag fick en badrock. Ja?vad e de för konstigt med det? Den lär suga upp massor av vatten när man badat :0)sen fick jag en stor kvackande groda, godis o en liten å väldigt söt luddig anka(den gillar jag jättemycket). Jag fick en röd flodhäst oxå.

2012-03-23 @ 18:14:40
Postat av: Wallander & Beck

Tusen tusen tack för uppvaktningen på våra bemärkelsedagar. Det var ju faktiskt tänkt att jag (MOR) skulle bjuda på körven... men du hörde själv hur envis din matte var så jag förstår att MOR la ner övertalningsförsöket helt.



Låter bra med badrock Elliot, vi fick bl a fina värmedynor som vi skall ha i bilen när det börjar att bli kallt ute igen och fiffiga handdukar som skall suga upp vattnet när vi varit i plurret!



Ni är allt lite galna... som alltid ger oss ALLA så fina presenter!



Hoppas vi ses snart igen!



Kramizar



2012-03-24 @ 16:07:51
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0