Trötter

Jag är en trötter liten hund just nu. Det har varit nattjobb för Matte och nu har kvällen blivit sen trots att hon då inte har sovit i natt. Och om nu Matte är tokig och inte behöver så mycket sömn (intalar hon sig) så behöver i alla fall JAG min skönhetssömn.

Vaccinerad har jag blivit idag. Tradigt men inte så hemskt ändå.

Det har inte bara varit jobb utan i helgen kom Elliot & Ann på besök till Lakritsskogen på en härlig tur. Men ganska mycket jobb för Matte trots allt. Hon har drabbats av besvär med ryggen också, förra veckan var det svansen men nu sitter det högre upp. Verkar ha varit himlans besvärligt för henne på jobbet i morse men hon fick god omvårdnad av sina kollegor i alla fall.

Snart ska Dagismatte opereras, närmare bestämt torsdag morgon. Imorgon kväll ska hon köras in till sjukan. Tradigt att vara utan min käraste Dagismatte men hon behöver verkligen fixas till med sin dåliga höft. Jag har skickat med en  bild på mig som hon ska ha med på sjukhus så att hon hela tiden blir påmind om att vi väntar ivrigt på att hon ska komma hem igen!

Nä, jag tror jag får avsluta denna lilla korta uppdatering och hasta i säng. Tidig morgon väntar nämligen. Jag ska försöka skriva snart igen.

G'natt
/Lakkan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0