En finfin födelsedag...

...har jag haft idag!

Jag fyller sex år idag. Inte vet jag var tiden har blivit av men jag känner mig inte lastgammal precis. Lite hängig har jag dock varit de senaste dagarna och det får man inte vara för då släpar Matte iväg mig till veterinären. Det hände i tisdags och jag undersöktes på längden och tvären. Oklart vad som har felats mig men nu känner jag mig pigg igen lagom till min f-dag.

Jag har fått ha Matte hemma på min dag, det är den bästa present jag kan få! Hon har tagit ledigt för att jag fyller år, det känns rörande när jag vet hur svårt hon har att komma loss! Sedan har jag uppvaktats med fina saker av mina kompisar, jag har fått mysig filt, vattenleksaker, söta mjukisdjur, en praktiskt matta till stötfångaren som skyddar bilen när det skitigt ute och så en hel del gott godis! Dessutom har jag fler presenter att hämta på söndag tror jag bestämt för Walle med flock har inte haft några möjligheter att träffa mig. Vi skulle setts i tisdags men då åkte jag till veterinären. Sedan fick Walle behandling i onsdags och det gick som det skulle men han har ju varit trött och inte i skick att ses.

Förutom att få fina paket har jag fått god kycklingtunnbrödsbakelse!


Min tårtbakelse!


Försvinnande god...


Mums!

Efter att man har ätit så gott måste man vila!


Min "holla"

Efter vila kom välbehövligt bus med Elliot som kom på besök med Ann. Oj vad roligt att ses efter lång tids frånvaro av olika skäl! Efter presentöppning drog vi på en badbustur.


Busiga sexåringar!

Nu har jag dessutom fått lite kycklingmums från formarna som hade varit i ugnen och nu är jag nöjd, trött och mätt. Tack till Matte, Dagis, och mina vänner för en härlig födelsedag!

Tasselikram
/Lakkan


Kommentarer
Postat av: Zico-Bus och Lykke-Li

Härligt att du fick en rolig födelsedag och att du är nöjd med presenterna.



Ännu härligare är att du känner dig pigg igen <3



Tass&Kram

ZoLoH

2012-05-26 @ 15:53:46
Postat av: Elliot

Måste säja att det var väldigt upplyftande att träffas :0)

Å inte blev det sämre av att vi fick bada lite.

Tur att matte hade fixat så att några av mina presenter var goda/roliga när hon nu envisades med att ge dej det där långa paketet med tillhörande fånig vers. Till mej sa hon att det var skidor. Grrr....

Pusd&kram från Elle-Pelle

2012-05-26 @ 20:49:36
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Härligt att höra/läsa att du kvicknat till igen... hoppas det bara var den tryckande värmen och någon liten bacillusk som däckade dig.



Härlig födelsedag du fick, ledsna att vi inte kunna komma igår. Men här ligger massor av paketisar och väntar på dig tills imorgon... ja t o m matte din skall nu äntligen få sitt sista födelsedagspaket!



Ses imorgon!

Kramizar

2012-05-26 @ 22:34:14
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com
Postat av: Syster Pernilla

Stort grattis från mig efterhand. Har varit så rörigt här så jag har inte hunnit skriva tidigare. Kram till matte och dig från mig.

2012-05-27 @ 13:51:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0