Oj vad tiden går

Dagarna bara springer iväg! Nu har redan en vecka till passerat och jag har inte hunnit blogga. Inte så konstigt för vi har inte varit hemma knappt. Matte kom sent nästan varje kväll i veckan och då menar jag riktigt sent! Elva en kväll, sju en kväll, halv nio en kväll. Katastrof för vårt hemmaliv men veckan som kommer har hon lovat att det blir annorlunda. Hon har dessutom jobbat två helger i rad men ska nu vara ledig två.
 
Jaja.... inte lönt att gnälla!
 
Voffsan var här förra söndagen! Hon börjar bli lite mer ordentlig att ha och göra med stundtals och vi kunde umgås en del.
 
Promenix
 
Lustig pose
 
Här har vi slagit oss ihop!
 
Trött!
 
Förutom Voffsan har vi hunnit med att träffa Elliot två gånger, varit hos Lindeblads i fredags och gått korvarunda och sedan följt med hem. Igår fick jag ett litet spår hemmavid med små klurigheter i form av korsningar men det var inga större bekymmer för mig inte. Idag är Matte trötter efter jobbet så jag hoppas vi kan sova gott i natt!
 
Tasselikram
/Lakkan
 

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Ja isch vad dagarna & nätterna går och så klart ännu snabbare när jobbet tar så mycket tid i denna mörka tid dessutom :-(

Tack för i fredags, mysigt att få rå om er lite längre. Men inga mer besök i den korvatjollan... nu vet jag var vi skall gå nästa gång!

Ha en bra vecka!

2012-11-18 @ 20:49:39
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0