Synd om lilla mig...

Ibland utsätts jag för saker som är på gränsen till vad som är rimligt för en hund att stå ut med. Kolla här...
 
Hur länge ska man behöva vänta???
 
Det handlar alltså om kyckling som är färdiggrillad men som tyvärr inte kan flyga ner i min hungriga lilla mage. Plågsam väntan. Dessutom, se så vissa hugger för sig medan andra lider...
 
Matte har varit framme och snott...
 
Ja det är bara att konstatera att jag har det hemskt stundtals.
 
Annars är det ganska bra. Igår kom Matte lite tidigare från kurs i Malmö och jag hängde med till Lund dit Matte skulle framåt kvällen och där passade vi på att ta en stadstur med Voffsan. Eftersom hon var så ovan vid att gå på det sättet så fick jag sköta mig desto bättre. Vi var vid stationen och kollade på tåg samt åkte hiss. Men var blev korven av som jag hade hoppats på undrar jag???
 
Ikväll blev det en tur med Elliot i S-torp i höstblåst men vi hade tur och hann in innan regnet kom. Hemma är det en del jobb på kvällarna för Matte framöver.
 
Vi ska förresten till Stockholm ganska snart, om en och en halv vecka. Puh säger jag bara men vad gör man inte för att få hänga med? Tur att Syster Yster hämtar oss så jag slipper den otäcka t-banan. Dagismatte ska också med för Matte ska på kurs.
 
Nä, dags för en sväng om köket för att se om det finns hopp för min lilla mage.
 
Tass!
/Lakkan
 
 

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Oj oj stackars dig... precis som att du aldrig får något gott. Jag är säker på att resten i de här formarna kommer dig tillgodo.

Men även om inte magen blir full så får du hitta på mycket kul när du får hänga med matte i stort sett överallt utom på jobbet :-)

Hoppas ni får en bra helg (om än att det blir lite helgjourande) för matte din!

Kram på er!

2012-10-26 @ 19:55:59
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0