Vintertid

Tja, nu har rullgardinen åkt ner. I lördags natt fick vi en timme extra men den kunde vi allt vara förutan. Särskilt Matte med kollegor som jobbade natt :( Men hon kom sent omsider i alla fall och det var ju huvudsaken!
 
Nu är det pannlampa som gäller på kvällarna. Regn och rusk dessutom var det ikväll på rundan. Matte fick testat sina nya regnkläder från Fjällräven och de fick med beröm godkänt. Även de nya stövlarna är bra säger hon. Tur att hon är utrustad inför vintern. Min utrustning är alltid densamma, tät och varm flattepäls!
 
Trots gnället om vintertid och regn så finns det fina dagar. I lördags morse var det faktiskt alldeles jättefint väder när vi tog morgonturen runt sjön efter en natts välbehövlig sömn!
 
Frostigt på fälten.
 
God morgon och på span!
 
För där simmar maaaat därute :)
 
Sjöodjuret!
 
Jag botaniserar vid strandkanten.
 
Så stor vår lilla sjö ser ut!
 
Och så fina färger!
 
Ja, så fint kan det vara! Ikväll hade det bara blivit prickar på linsen av regnet.
 
En helt onödig sak är att Matte är på krigsstigen när det gäller min päls igen. Hon blir det med ojämna mellanrum och det innebär att jag blir ofredad lite varstans, ingen respekt där inte. För en stund sedan flög hon på mig i min bädd! Helt onödigt men som tur var fick jag en godisbit efteråt.
 
Vanliga jobbdagar för Matte förutom onsdag då hon ska jobba hemifrån på förmiddagen. Det gillar jag för kanske det kan innebära lite morgonmys i sängen!
 
Tasselikram
/Lakkan
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mattes syster

Oj vad fina bilder. Välkommen på besök i storstan snart. Ska bli roligt att ses!

2012-10-30 @ 21:00:40
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Ja litta jubbit är det med den mörkertid som nu verkligen slagit till och inte bara nog med mörkret kallt som attan var det dessutom ikväll :-(

Men vilka härliga höstiga lördagsbilder :-)

Jag ringde igår, trodde inte att ni lämnat huset i det busvädret. Har ni lust så titta gärna in till stan på fredag, vi kan bara då!

Kramizar

2012-10-30 @ 23:21:12
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0