Ledig helg

Vi har inte varit så bortskämda med lediga helger på sistone så det var på tiden. Skönt har vi haft även om vädret har varit lite si och så. Men vi har parerat regnet ganska bra, inte blivit alldeles dyngsura. Matte var in om jobbet för att hämta några papper igår förmiddag. Hon höll på att få dåndimpen när det stod att hon skulle jobba natt igår .Men det var ett missförstånd och allt löste sig tack och lov så vi kunde ha mysig hemmakväll med nystekta hambugare. Mums!
 
I torsdags var vi med Elliot i Bokskogen och sprang. Jag blev alldeles jättebusig och bara tokrusade. Idag kom dom hit och hälsade då. vi tog långrundan och var ute nästan två timmar och då blev jag allt lite mör och sov gott en stund sedan medan Matte tränade och städade eftersom hon aldrig har vett att vila sig och ligga och mysa med mig på dagen.
 
Trist att dagarna blir kortare men ibland är det fint i skogen om hösten.
 
 
Imorgon börjar en ny vecka som nog blir laddad med lite roligheter. Korvarunda, kanske bus med Elliot och sedan en tur till Halen med Lomma BK står på programmet. Inte illa alls!
 
Tasselikram
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Elliot

där e dom ju!vi glömde att vi skulle så o titta på de där röda fina....

2012-09-24 @ 19:09:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0