Det händer saker i Lakritsskogen

Trots väntan på vår så händer det ju en del saker i Lakritsskogen och runtomkring. Vi träffar kompisarna, vi har haft besök av Syster Yster och lille Max och Matte har faktiskt varit ledig flera helger. Inte så tokigt ändå.
 
Förra helgen passade vi Voffsan för hennes Matte var upptagen. Voffsan fann sig väl tillrätta hos oss. Vi har det ganska roligt ihop fast ibland tycker jag hon är tjatig som inte ger sig när jag är trött och tänker vila mig. Men särskilt utomhus är hon rolig.
 
Voffsan nöjesspårar i snön.
 
 
Min svans är i fara!
 
 
Eller inte....hon är ju en liten plutt...
 
 
Och nu ska hon få sig en omgång!
 
 
Först välter man henne....
 
 
Sedan trycker man till med nosen!
 
 
Sedan segerrull!
 
 
Fast Voffsan verkar inte så nedslagen...
 
 
Vi ser ut som Helan och Halvan...
 
 
Fast jag arbetar och hon bara roar sig!
 
Voffsan åkte hem söndag lunch. Ett par timmar senare kom Syster Yster och Mini-Max. Ommöblering av huset blev det och plötsligt var v-rummet sovrum! Tja, jag är lite skeptisk men min biabädd är orörd i alla fall.
 
 
Det var mysiga dagar med besök men också härligt att få rå om Matte själv när besökarna åkte hem på onsdag eftermiddag.
 
Igår gick vi med Elliot & Ann i Bokskogen. Vi tog en runda vi inte har gått förr och där hittade Matte och Ann ett "sockerdricksträd" dvs ett alldeles jättefint ihåligt träd. Jag och Elliot blev så nosfikna när de stoppade huvudet ner i hålet att vi också var tvungna att kolla.
 
Ny vecka. Mattes sista i Lund på en tid. Hon ska hör och häpna till Ystad igen i ett halvår. Jag trodde det var ett avslutat kapitel men hon har sina skäl att hellre vara där än i Lund när hon ska jobba på medicinkliniken och akuten igen, det måste hon för att bli färdig specialist. Jaja, jag har mitt Dagis på det torra och det är tur för mig för jag hade inte orkat flänga runt som Matte gör. Men jag har andra uppgifter som hund, jag stöttar och lyssnar och ger råd i allt från enkla vardagsbeslut till svåra val i livet. Det är inte så illa ändå. Kanske man kan titulera sig coach rentav!
 
Tasselikram
/Lakkan
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Helene och Lykke

Vi undrade just hur det är på Solgläntan och i Lakritsskogen. Men så är det, när man har mycket att berätta då har man inte tid att skriva i bloggen och när man har tid över, ja då har man inget att berätta om :D
Coach är en flott titel. Kanske du även kan kalla dej PT, för utan dej så har det nog inte blivit några dagliga och långa promenader för matte?
Ha det så gott - vi hörs!
Kram

2013-02-26 @ 09:50:22
Postat av: Renée

Jag håller med tidigare skrivare; Helene & Lykke i det hon skriver till fullo!
Det verkar ändå vara full rulle som vanligt på både det ena och andra sättet. Ni ser ut att ha det bra och det känns skönt!
Vi hoppas att våren ger sig till känna snart - här uppe har vi sett alldeles för lite av solen och man behöver den nu!
Ha det så bra i Solgläntan!
Tasselikram från oss!

2013-02-27 @ 10:45:13
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Härligt att det går så bra med alla era besökare :-)
Så härliga busbilder på dig & Voffsan... verkligen glädjehöjande att se på.
Tycker det ser riktigt trevligt ut med det nya "sovrummet", fint ser även draperiet ut till ha blivit, får inspektera det lite mer ingående då vi dyker upp hos er nästa gång.

Ses ikväll!

2013-02-27 @ 10:49:43
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com
Postat av: Elliot

Jag fick oxå faktiskt träffa fröken Voffsan :) jag kunde först inte riktigt bestämma mej ifall jag skulle gilla henne....så jag låtsades som om hon inte fanns....eh...men de gjorde hon juuuu!Men sen bestämde jag att hon var ganska ok,speciellt eftersom hon verkade tycka att jag var rätt så skojig haha!Hon sprang efter mej och försökte hinna ikapp....ganska gulligt men säj det inte för någon..

2013-03-01 @ 18:33:19
Postat av: Mattes syster

Jättefina busbilder på dig och Voffsan. Roligt att få en liten rapport också. Fullt upp här uppe i den stora staden också.

2013-03-03 @ 22:56:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0