Ljusare men vinter ändå

Dåligt med uppdateringar på sistone. Men det beror mest på att vi går i väntans tider på att det ska bli vår. Och visst har det blivit ljusare tider men snön har kommit tillbaka och det är Matte väldigt missnöjd över. Men det finns inget att göra. Jag rullar mig i snön och tycker det är ganska mysigt men det är klart att det begränsar livet. Att det inte blir några spår är största förlusten.
 
Jaja, vi sitter inte bara och hänger läpp. Vi har träffat Elliot & Ann en del, Voffsan & Gunilla och till helgen kommer Lykke & Helene J samt Wallander, Beck & Helene. Beckie & Roger träffar vi ibland på rundorna. Så det går ingen nöd på mig när det gäller kompisbus. Voffsan och jag börjar bli riktigt bra polare, hon börjar lära sig att det är jag som bestämmer. Äntligen!
 
Matte ska faktiskt vara ledig till helgen och två helger till efter det verkar det som. Helt otroligt. Jag vet inte när det hände sist men det är läääänge sedan! Det blev så eftersom hon bytte bort en jour nästa helg. Då ska vi passa Voffsan i flera dagar nämligen. Får väl låna ut en hörna av sängen till det lilla livet så att hon inte deppar ihop när hon kommer ifrån sin Matte.
 
Dagismatte har åkt till Stockholm alldeles på egen tass. Idag och imorgon är jag med Vildhusse men det går ganska bra faktiskt. Vi var ute och gick tillsammans och jag utverkade måååånga godisar :) Sedan drack vi kaffe och då fick jag kex. Ja, inte så illa trots allt. Hoppas Dagismatte har det bra och att hon kommer hem som hon ska på söndag!
 
Tasselikram
/Lakkan
 

Kommentarer
Postat av: Helene och Lykke

Tycker det låter som ni har det rätt bra på Solgläntan och på Dagis, trots att dagismatte är i storstaden :)
Vi kommer en runda imorgon. Om du vill ha ett spår Lakkan, så kan ju Lykke och jag komma lite tidigare och lägga ut dessa .... ? Jag ringer/SMS:ar din matte imorgon, så bestämmer vi hur vi ska göra.
Tass&Kram
LoH

2013-02-07 @ 21:18:46
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Lite onödigt att vakna till ny snö idag tycker vi :-(
Men det är inte lönt att deppa ihopa... går lixom inte att påverka varken ljus eller nederbörd!
Men man kan liva upp livet på andra vis, dvs att träffa vänner :-)
Vi synes imorgon förmiddag!

2013-02-09 @ 19:54:19
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0