Lägesrapport från Solgläntan

Nu har Syster Yster varit här med sin lilla människovalp i nästan en vecka. Himla trevligt. Superbra att hon stannade över helgen istället för att vi skulle åka till Stockholm som det var tänkt. Varken Matte eller jag gillade tanken på att resa och vara i stan.
 
Matte har varit lite krasslig så hon stannade hemma torsdag och fredag. Skönt tyckte jag fast det var ju synd att hennes huvud krånglade och att hon inte mådde bra. Men nu är det lite bättre.
 
För min del har det varit ungefär som vanligt i veckan trots besök. Jag har fått träffa Elliot och busa!
 
Här kommer jag!
 
Dragkamp med Elliot!
 
Syster Yster och valpen som heter Max har varit med ut på några rundor i skogen. Max får åka i bärsele.
 
Tjusigt ekipage!
 
Närbild på finaste Syster Yster!
 
Jag också med på bild ute i skogen!
 
Det Max gör mest av allt är att sova! Faktum är att jag nog aldrig har sett någon som sussar så mycket. Fast ibland är han vaken och när han inte är nöjd låter han. Men så här fridfullt ser det ut ibland:
 
 
Imorgon skickar vi hem dem till Stockholm och så får jag och Matte förbereda oss för en ny vecka igen. Det börjar bli ljusare i alla fall och även om snön ligger kvar så finns det hopp om att det någon gång blir vår. Matte önskar att det sak växa gröna små blad ur öronen på henne. Får se om vi kan så några frön där!
 
Tjingeling
/Lakkan
 
 

Kommentarer
Postat av: Helene och Lykke

Åh, så fin den lille människovalpen Max är :)
Det måste bli tomt nu när han och syster Yster rest hem.
Vi får höras och bestämma en träff!
Njut av den extra timmes ljus vi har fått :)
Tass och Kram
LoH

2013-01-20 @ 21:48:28
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Tack för en härlig vinterdagstur igår... den behövde vi alla 3 från stan lika mycket!
Vad fin lille Max är, ni kommer att bli "toppenkusiner" när han växt upp lite och matte en toppenmoster :-)
Ha en fortsatt bra vecka!
Kramizar

2013-01-21 @ 22:03:03
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com
Postat av: Renée

Åh, vad länge sedan det var jag var här...känns det som, men jag ser att jag läst om nyårsfirandet och att det trots allt gick bra!
Att det kommit in en liten människovalp var väl roligt...grattis till Syster Yster och hennes lilla Max! Grattis också till moster Marie - och vad blir du då Lakrits - kusin vitamin, eller?!

Hoppas ni alla mår bra och visst är det lite ljusare ute på eftermiddagen märks tydligt, men inte lika markant på morgonen...än! Det är kallt och lite snö här, men det sistnämnda inget att skryta med, men det blir lite ljusare att gå i skogen om kvällen och morgonen när pannlampan är tänd. Vi i flocken (utom Ted) gillar att det är kallt och torrt och framförallt så är det rent hus hemma efter promenaden och det är bara sååå skönt. Så har vi en varg i närheten också, men ännu har vi inte få se den, stackarn - känner sig jagad förmodligen och kanske lite stressad. Så klart vill vi inte konfronteras med den i skogen men jag gissar att den håller sig undan där vi stövlar fram!

Här kommer kramar från oss alla,
Renée

2013-01-25 @ 11:21:43
URL: http://www.concurro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0