Långhelg

Vi har haft en skön tredagarshelg för Matte blev ledig för att hon har jobbat en del kvällar. Inte mer än rätt och himla skönt! I fredags var Voffsan med oss en stund på dagen och vi fick spåra. Sedan körde Matte och shoppade blommor. Det var nära jag fick dela bur med en yvig sak men jag vägrade. Hon lyckade krångla in det i baksätet och passagerarsätet och pustade lite över att det var en djungel intill växelspaken. Jo, det kan jag tro. Lite haig är hon allt. Men det är jag också. Fast jag försöker få in så många leksaker som möjligt i munnen istället.
 
 
Vi har träffat Elliot x 2. Igår vid Tvedöra och idag vid Pude. Igår var vi dessutom på Satchmos när de öppnade vid tiotiden. De hade jubileum nämligen och Matte köpte rejält massor med kycklingtugg på halva priset. Mums!
 
Det är fint vid Tvedöra och igår var där dessutom inte några andra. Härligt att ha stället för oss själva. Vi simmade och sprang i vattnet så vi blev rent trötta!
 
Lilla jag
 
Lille E
 
Elliot med älgkliv :)
 
Jag har fått ståpäls på huvudet
 
Begagnad anka. Nästan som hagel, fast det är små tänder... Inte mina faktiskt....säger inte vem som är skyldig :)
 
Imorgon ska vi till Malmö och fira Helene som fyller år. Hurra! Matte och jag har slagit in paket. Jag hoppas på en liten korv när vi ändå är där för vi måste ju gå en liten runda först tror jag bestämt. Ja vi får se vad som vankas. En ny vecka blir det i alla fall. Matte jobbar men är visst ledig på torsdag för det är en sån där himla bra röd dag!
 
Jag ska vila mig på Dagis imorgon. Det är så skönt att allt är som vanligt med Dagismatte hemma och Vildhusse håller på med sina projekt. Jag jobbar i trädgården med Dagismatte eller är med henne när hon är inne och fixar med olika saker. Är det inte rent för varmt blir det ofta två små promenader också. När jag vill vila mig går jag och lägger mig i min håla i skuggan eller på gräset, hos Dagismatte i trädgårdslandet eller i biabädden om jag vill vara inne. Är det riktigt varmt badar jag. När det börjar närma sig femtiden börjar jag vänta på Matte som brukar komma mellan halv sex och sex. Livet på landet är ganska skönt faktiskt!
 
Tass & kram
/Lakkan
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elliot

Härliga tider e de nu!Å vilket "handla-kycklingtugg-race"det va på de där två mattarna....
Mysigt också med badturerna med badplatser som vi haft nästan helt för oss själva :)
"Begnagad Anka".....hm...kan just undra vem som gjort de där...
Jag var allt lite frusen när vi kom hem igår kväll så det var jättehärligt att matte tog fram fönen...mmmm....

2013-06-03 @ 14:41:12
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Ryktet har nått ända till Malmö att det var två 2-beningar som "länsade" kycklingstället på Satchmos... vilken tur att det var era mattar Lakkan & Elliot!
Hm, verkar vara mycket otåligt tyg på den där ankan... lite hårda tag borde den väl klara kan man tycka!
Tack för uppvaktningen på min födelsedag :-)
Walle hälsar och tackar för att vi fick komma igår, lerinpackningen var gårdagens höjdpunkt!!!!

2013-06-09 @ 13:23:18
URL: http://stadsflattarna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0