Sommar blir till höst

Sommaren har runnit förbi och min blogg har legat i lika mycket dvala som jag har gjort på grund av värmen. Vi har haft en bra sommar, jag och Matte. Hon var ledig i fyra veckor och vi hade det mysigt ihop. Eftersom det har varit så förfärligt varmt har vi varit ganska stillsamma av oss men en hel del bad har det såklart fått bli!
 
Falsterbo...
 
Med finaste Elliot!
 
Matte har fnatt på tassavtryck :-)
 
Ann & Elliot - så fina dom är ihop!
 
Vi har träffat Lykke & Helene också och promenerat i Öresund. Ja, så var det faktiskt för vi gick och gick ut från Lomma och det blev inte mycket djupare för det! Men trevligt hade vi och härligt svalkande var det en supervarm dag!
 
Lågvatten!
 
Semestern avslutades med Bastudden. Ingen sommar utan en tur dit! Vi packade in allt vi skulle ha med oss (vilket inte är lite, jag lovar) och så bar det av. Beck fattades oss såklart men vi hade varit och pratat med honom i Dogland och lovat att bada för honom också. Sorgen är fortfarande stor. Men vi hade sällskap av en ny liten varelse, nämligen lille GW. Så heter Walles lillebror. Han var bara 12 veckor, en riktig liten skrutt alltså! Matte tycker såklart han är så sööööt. Suck. Men jag kan väl låna ut henne en liten stund ibland. Men inte för ofta!
 
Liten och raggig!
 
Men han kan simma!
 
Och störa mig när jag ska bära pinnar...
 
Badade gjorde vi såklart.
Tyvärr fick Walle problem med svansen dag två och då fick han inte bada men dag tre var han ok igen. Fast det blev morgonrockar på efter sista badet!
 
En sån utstyrsel...
 
Det är viktigt med återhämtning!
 
Det var lustig underhållning vid grannbryggan...tyskar på besök...
 
Lilla jag funderar...
 
Allt roligt har tyvärr ett slut och efter tre fina dagar med lite växlande men ändå helt okej väder var det dags att säga hejdå för denna gången och återvända till vardagen. För när vi kom hem så började Matte jobba direkt. Nu har hon varit igång i två veckor varav förra helgen jour. Välbehövligt med ledig helg. Matte har en del bry med sömnen så ibland är vi rätt slitna. För jag sover ju inte när hon trasslar rundor i sängen. Jag försöker få henne att ligga stilla för hur ska man annars kunna sova men det är inte så lätt alltid. Vi tröstar oss i alla fall med att det åtminstone har blivit bättre med sömnen så det finns gott hopp. Annars har vi det som vanligt väldigt bra tillsammans och jag har det fint på Dagis när Matte jobbar.
 
Nu är det snart dags att knoppa in för ikväll efter en tur till Vomb och spring längs stranden. Det blir tidigt mörkt märkte vi när vi körde hemåt. Det är himla synd faktiskt för ljusa vår och sommarkvällar med bad och bus är bland det bästa som finns.
 
Tass & kram
/Lakkan
 

Kommentarer
Postat av: Mattes syster

Vemodigt när sommaren försvinner. Men det kommer en ny sommar nästa år och det är härligt! Och det kan ännu vara fina dagar. Jag börjar jobba imorgon och det är alltid vemodigt att säga hejdå till semestern. Men vardagen är förhoppningsvis inte så dum den heller med sina rutiner. I alla fall hoppas vi det.
Kram till er!

2014-08-24 @ 07:42:09
Postat av: Elliot

Fina bilder och minnen att bevara långt inne i hjärtat....
Det tristaste är när det fina härliga ljuset på kvällarna försvinner tycker jag och min matte...
Tur jag har dej Lakkan :) puss och kram
E

2014-08-24 @ 13:26:16
Postat av: Lakkan

Tack finaste Elliot. Vad vore livet utan dig o Walle. Oförskämt tursamt för lilla mig :) Och så är det så bra för ni gillar olika saker. Du vill busa o springa, Walle vill mysa och ta det lite lugnare. Och båda gillar att pussas :)))

2014-08-25 @ 21:37:45
Postat av: Lakkan

Medicinpinnen (oups, bli inte sur nu), vad trist att din semester också är slut. Men det är som et är och vardagen har ju sina poänger också. Fast tvåbeningar jobbar onödigt mycket i mitt tycke.

2014-08-25 @ 21:38:41
Postat av: Lykke och hennes matte

Hej!
Hösten är inte så dum den heller och då får du kanske tid att skriva lite i bloggen .... vilket är kul för oss :)
Vi får höras av och ta en liten runda i Lakritsskogen innan alla löven ramlat av.
Tass&Kram

2014-08-26 @ 11:30:21
Postat av: Helene, Wallander & GW

Vi får tyvärr bara gilla läget att vi går mot höst och snabbare mörka tider. Men igår var en jättefin dag/kväll och några fler är vi "lovade" att få.
Vi får liva upp hösten med som vanligt en massa kuligheter och lite korvarundor.
En underbar sommar/semester har vi haft och det var inte helt fel att få avsluta den på bästa sättet, dvs att åka iväg med er till finaste Bastudden. Tack för att vi återigen fick förmånen till detta!
P&K

2014-08-28 @ 07:09:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0