En vacker vinterdag

Ja du Lakkan. Det är en kall och vacker vinterdag. Du hade gillat att springa och rulla i snön om du hade varit frisk. Du hade fått bekymmer med tassarna efter en stund och jag hade fått ta av vantarna och plocka bort iskulor. Sedan när vi var klara med det skulle du ha godis (oklart för mig hur vi fick ihop detta men inte lönt att ifrågasätta).
 
Men det blir inga fler vinterpromenader med dig. Inga promenader alls. Det är ingen bra dag idag, jag saknar dig hela tiden. Sitter och jobbar. Förutom att träna är jobba nästan det enda som hjälper, då måste jag tänka på annat. Jag saknar dig ändå för ofta var du med mig när jag satt och jobbade, som nu tex. när jag håller på att göra en föreläsning. I eftermiddag ska jag in till jobbet.
 
Vi har gjort så mycket ihop men vi skulle ju ha hunnit med så mycket mer tillsammans. Det blev inte alls så.
 
Det är svårt att ställa om från att det var vi till att det är jag. Ibland är Voffsan med och då blir det lite vi.
 
Förresten, du vet ju att Voffsan inte är någon badhund alls. Men du hann ju inte använda upp 10 kortet på simmet så jag tänkte slänga henne i basängen. Vad tror du om det? Hur ska man få henne att gilla att simma? Flytande godis? Såna bekymmer var det aldrig med dig... det var snarare svårt att få dig att inte hålla konsert medan Elliot var i när ni skulle skiftas om.
 
Min finaste. Tänker på dig natt och dag.
 
Vintersol.
 

Kommentarer
Postat av: Helene och Lykke

<3 <3 <3
Inga ord kan trösta men jag skickar en virtuell KRAM!

Helene

2015-02-05 @ 11:13:36
Postat av: Elliot&Ann

Just där i den fina lite bleka vårvintersolens stråle....där tror jag att Lakkan är nu...käraste vän vad du är saknad....

2015-02-05 @ 19:03:36
Postat av: Helene, Wallander & GW

Allt är så klart så annorlunda i alla situationer för dig Marie :-(
Skulle Voffsan helt bassängvägra så kan vi köpa gångerna som återstår på kortet. Vi får ju fortsätta ta oss dit ändå men kommer så klart att sakna dina Lakritskonserter du underhöll oss med.

Svar: Ja det var ju konsert med alla som fick vara i när inte hon fick 😏 orättvist tyckte hon vare sig det var Elliot, Walle eller Clara. Voffsan var inte så imponerad men det kan kanske gå.
Lakrits

2015-02-06 @ 20:46:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0