Voffsans simkarriär

Ikväll var det dags för Voffsan att åka i bassängen för andra gången. Första gången gillade hon det inte alls. Men nu tog det fart och hon hämtade till och med en liten vattenleksak ett par gånger. Den kom inte riktigt ända fram till rampen men det var mest för att där fanns det godis och denna gång gick det hem. Fina simtag längs både lång och kortsida blev det! När jag städade sedan kom hon insvansandes och skulle se om det fanns mer godsaker därinne. 
 
Så det finns hopp om badkompis Elliot! Det kommer aldrig att bli som Sjöjungfrun Nessie men det kan kanske bli lite bad i alla fall. Funderar på om det går att kasta ut en leksak som man lägger godis i och som hon ska hämta och så får hon godiset som är i. Tips mottages tacksamt på vattentät godisgömma! 
 
Ja du Lakkan, det trodde vi inte att vi skulle behöva göra Voffsan till badhund. Men nu behövs det! Och hon gör sitt bästa det får man verkligen säga. Korta ben har hon men hon sträcker ut tassarna och plattar till dem så att de blir som paddlar. Åh vad jag saknar dina svallvågshopp rakt ut i vattnet. Voffsan ställer sig på tå och liksom tar ett litet (för henne) våghalsigt skutt ut från rampen. Men hon är verkligen tapper. Varken badhund eller apportör men hon gör sitt yttersta för att vara nästan flatte :-)

Kommentarer
Postat av: Helene och Lykke

Duktiga voffsan <3 Fast det är nog som du säger: Hon TROR hon är en flatte :)

Kram
LoH

Svar: Japp. Ser fram emot nästa sim. Fast vi får skjuta på det lite pga badandet med specialschampo. Dumt att äventyra utvärderingen av det.
Lakrits

2015-02-24 @ 11:51:52
Postat av: Elliot

Lilla Voffs,tack för att du försöker bli liten badkompis....
Jag tycker att hon är en riktigt duktig strällföreträdande "västgöta-flat" :)

2015-02-27 @ 20:59:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0