Tankarna går runt

Jag vet inte vad jag ska skriva längre. Det är så svårt. Jag har sån ångest och beslutsvåndor. 

Helene och Lykke kom idag. Först tänkte jag att Lakrits inte orkade med kompis men hon blev så himla glad över att se Helene och tvättade hela hennes ansikte. Sen undrade hon var Lykke var och vi fick ju gå ut till bilen. Vi kunde gå en liten runda och Lakkan var så glad och pigg som jag inte sett henne sen i söndags. Hon bar hem en liten pinne också. Sen vinkade vi av kompisarna och gick in. Efter det låg hon rätt pall, när hon senare hade varit uppe lite och skulle lägga sig dunsade hon bara ner, orkade inte hålla emot. Hade svårt att hitta något bekvämt sätt att ligga på en längre stund. Nu är det lite lugnare. Hon har ätit pannkaka och lite kyckling. Mandelskorpor går också bra. Det är ju rimligt. Hon är ju en skorpa, min lilla Biscotti. 

Jag vet inte hur jag ska hitta en tillvaro utan henne. Jag vet inte hur jag ska kunna vara glad igen. Jag är så trött och tänker så krokigt. Men det var en fin tur i alla fall. Tack Helene och Lykke för ett avbrott i alla ensamma tankar. 


Kommentarer
Postat av: Helene

Tack för att vi fick komma till er idag :)

Å kära Lakkan, tack för alla pussarna. De gjorde mig så glad. Pussa nu på din fina matte hela natten.
KRAMAR
LoH

2015-01-15 @ 22:44:01
Postat av: Helene, Wallander & GW

Det är inte alls konstigt att dina tankar slår frivolter 😟
Skönt med lite avbräck för er och att Lakrits orkade med en liten tur med lekkompisen Lykke & en ansiktstvätt på Helene 💕

2015-01-15 @ 23:22:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0