Luna på tillväxt

Jag ser verkligen fram emot att slippa skriva själv sedan när Luna blir stor nog att lära sig hantera bloggen. Nu är hon bara fem veckor (igår) så det tar sin lilla tid men dom växer så det knakar! Jag vet faktiskt inte ännu vem av de fyra små svarta tjejerna som är Luna men söta är dom allihopa! Nu känns det faktiskt verkligt. När jag hade varit och tittat förra helgen så var det såklart jätteroligt men konstigt också att tänka sig att ett av de små liven ska ta den plats som Lakrits har haft. Eller nä, inte hennes plats utan en ny plats men samma funktion för mig. Bästa kompis och livskamrat. Igår kändes det mer som att ja, så ska det ju bli. 
 
Två veckor till jobbar jag, sedan är det lite valpfix och om knappt tre veckor får jag hämta. 
 
Efter påtryckningar kommer det lite bilder från igår. Det har tagit emot att lägga upp bilder på valp på Lakrits blogg men det är så ju, hon har testamenterat allt hon hade inklusive bloggen till Luna. Bloggen kommer att fortsätta som vildhunden. Vem vet, kanske är det en ny liten tam vildhund som flyttar hem till mig. För Lakrits var synnerligen domesticerad men egensinnig och en vildhund så tillvida att hon alltid skulle sitta ute och vädra i vinden om sommarkvällarna och jag fick gå ut och hämta henne och då kom hon. Min älskade Lakrits Mandelskorpa Vildhund, du finns hos mig för alltid varje dag, varje minut och varje sekund. Jag har ditt tassavtryck om halsen förminskat och ingjutet i ett smycke. Du är hos mig för alltid. 
 
Gul och lilla Mini ligger och sover. Mini har inte behövt ha halsband för hon har varit minst. Dom andra är så lika att dom får ha olika färger på halsbanden. 
 
Mini är minst men jättejättesöt. 
 
 
Röd ligger och sover. 
 
 
 
 
Rosa sover skönhetssömn. 
 
 
Gul i närbild
 
Mini är bra på att hitta huvudkuddar. 
 
Gul funderar på nästa drag!
 
Jag hoppas få komma nästa helg också. Jag har lite svårt att slita mig ur valphagen när jag är där och jag är ju rätt så enträgen med att jag vill komma. Tur för uppfödaren att det inte är så många veckor hon måste ha mig och andra valpköpare ständigt rännande hemma hos sig! 
 

Kommentarer
Postat av: Mattes syster

Oj vad söta de är allihop. Förstår att du har svårt att slita dig. Mini verkar ändå kunna ta för sig trots sin litenhet. Det är ju bra att kunna hitta ställen att stötta och vila huvudet på här i livet. Bådar gott för framtiden. :-)

2015-07-07 @ 12:40:50
Postat av: Mattes syster

Vad roligt att gul sover med örat i vattnet utan att märka det!

2015-07-07 @ 12:42:20
Postat av: Helene och Lykke

Åhh, så fina allihop. Blir bra vem som än är Luna. Lycka till <3

2015-07-08 @ 10:56:46
Postat av: Elliot &matte

Lilla Mini är för söt och pyttig.Hade hon lagt på lite vikt sen jag var med och såg dom?
Dom är gulliga alla även om jag har en liten favvis...men jag säjer inte vilken hihi!
Det blir ivf roligt för Voffs och Elliot att få en liten "halvlillasyster" :)

2015-07-09 @ 19:10:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0