Mina bilder...

...från Happy Dogs har kommit idag. Matte har fixat och trixat i datorn och försökt skriva ut men hon konstaterade med en suck att det inte gick att få dem lika snygga som originalbilderna. Men så kom hon på att man kan spara dem som JPEG när man har scannat och sedan gå in och beställa via t.ex. korthuset och förstora där (för då får man bilderna på samma sorts papper som originalen och det kan nog göra stor skillnad). Där är bilderna mycket billigare än om man beställer förstoringar från företaget som tog bilderna. Matte hon är en luring hon men fy så sent vi är uppe.  

Här är i alla fall hennes favoritbild.

image36

Kommentarer
Postat av: Lakrits matte

Hmm, tja...det blev kanske inte så tokigt ändå med kopierna. Det beror sig ju på om man lägger originalet bredvid kopian för då ser den ganska blek ut. Men om man bara ser kopian så ser den ju fin ut. Hmm...vi får se. Kanske en förstoring att rama in. Det är ju papperet som bilderna är tryckta på som är så himla snyggt. Går inte att få tag i för datorutskrifter vad jag vet.

Vilka lyxproblem...

2007-04-24 @ 02:09:11
Postat av: Lakrits matte

Så Lakrits...nu har jag beställt en hel bunke bilder på dig från korthuset. Scannade in med högsta möjliga kvalitet. Vi får väl se hur det blir. Billigt är det i alla fall! Bra, så kan vi dela ut foton av dig till alla dina beundrare.

2007-04-24 @ 03:41:43
Postat av: Elliot

Mmmmm min favvisbild oxå!
Jag blev inte alls så fin på mina =(



2007-04-24 @ 15:38:10
Postat av: Wallander

Åååååh, jag säger bara:
SÖTNOS

2007-04-24 @ 15:55:27
Postat av: Lakrits

Tack. Vad snälla ni är, mina favvisar. Ses ikväll. Matte och jag ska iväg snart för vi ska in om hundaffären och handla ben innan träningen. Mums.

2007-04-24 @ 16:46:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0