Paketöppning

Det var ljuvt att återse skogen. Och ännu ljuvare var dofterna när jag kom in i köket till dagishusse. Han hade stått och gjort julbord och tvåbeningarna satte sig snabbt till bords. När matte var klar plockade hon ihop jultallrikt till mig med skinka, köttbullar, prinskorv, rökt korv, ett halvt ägg och lite annat smått och gott. Det satt fint efter allt resande!

Nästan mitt i natten började julklappsöppnandet. Några fick jag öppna själv och några fick matte hjälpa mig med. Här är lite bilder på vad jag fick.

image248
Av matte fick jag Älge och ett nytt aktiveringsspel. Och så fick jag godispresent men det fanns inget kvar att ta kort på...

image249
Av Elliot fick jag Tiger, dinosaurieboll, Ali Anka, Plutoasken som innehåller en hel mängd delikatesser. Har aldrig sett en så väl sammansatt blandning av smaskigheter. Det var verkligen fint av dig Elliot! Du är en riktigt god kille! Kammen var egentligen i mattes paket men den var ju ändå till mig liksom (fast jag vet inte hur mycket jag gillar den) så den kom med bland mina övriga saker.

image250
Av Wallander fick jag en jättecool aktiveringssak (flaskan). Vi har inte hunnit testa den ännu. Matte ska först läsa på hur man ska göra. Och så fick jag något jättegulligt, nämligen den runda saken och hjärtekortet. Här kommer en närbild...

image251
Walle med snö på nosen i en "blobb" (vet ej vad själva grejen heter...varken matte eller jag kan komma på det). Och så är det hjärtan som flyger upp när man skakar. Oj vad snuttesöt. På andra sidan finns en annan Wallebild. På kortet står det "Du och jag Lakrits...för alltid". Ja, såklart! Men jag hoppas att Elliot och Wallander kan hålla sams om mig för jag tycker väldigt mycket om dem båda. De kanske har lite olika sätt att visa sin tillgivenhet men jag tycker att de förtjänar lika mycket pussar, bus och gos båda två. Och jag känner mig ju väldans uppskattad som har två kavaljerer. Trevligt att de fortfarande gillar mig trots min miserabla pälssituation. Jag har fällt mer eller mindre allt...lockarna är borta, huden är kal i ljumskarna, lite fanor har jag dock kvar och svansen ser väl hyfsad ut. Men ryggen...all den fina pälsen där är ett minne blott. Jag hoppas verkligen den kommer igen.

Av dagishusse fick jag ett nytt blinkhalsband. Matte fick många klappar, de flesta hade med hund att göra men inte alla. Hon fick fjällrävenbyxor (toppenbra för de slits av alla promenader), kalender med bilder på mig, dagbok att skriva in träningsresultat (faktiskt två olika böcker), en bok om att förstå hundar bättre, en bok om hunden som tvåbeningarnas bästa vän (där det står många kloka saker), hundstaty, gullig liten svart hundmjukis, namnbricka med flatte, handvärmare (att ha tex efter träningar), cd fodral till bilen, lyxiga produkter till håret (som tydligen blir lidande av all utomhusvistelse), söt necessär, läppbalsam, blinkomojäng att fästa på t.ex hansband eller koppel, handduk med bambi på (verkar som att Ann har sytt på den själv och matte är väldigt imponerad), två väckarklockor som låter som de larmar om jordens undergång och så blomstercheck. De andra fick också många klappar så det tog lite tid sammanlagt. Vid halvfyra inatt började matte göra sig redo för sängen.

Av förklarliga skäl sov vi ganska länge (klockorna hade inte packats upp) och sedan har dagen tuffat på med promenader och så åkte matte och Yster en sväng till stan och shoppade lite. Nu har det ätits igen fast jag tror snart det är dags för dessert så jag ska ta en sväng om köket för att se om jag kan spana in några fler läckerheter.

Kommentarer
Postat av: Elliot

Du Lakrits, jag gillar dej även om du tycker att din päls är lite gles....bara du fortfarande är lika busig så struntar jag i resten.....
pussingar
från E

2007-12-27 @ 22:01:06
Postat av: Lakrits

Busandet har jag knappast fällt av...matte säger att det är full fräs på mig. Ser fram emot nyårsafton!

2007-12-27 @ 22:44:47
Postat av: Wallander

Vilka bra saker att komma hem till, uppdukat julbord och sedan en massa klappar att öppna. Vad fina saker du/ni fick. Roligt att du uppskattade min kärkleksförklaring till dig.

Har du sprungit ifrån pälsen din? Jag tror inte du behöver vara orolig, det växer ut ny och det det är alltid insidan som räknas, glöm inte det!

2007-12-28 @ 19:18:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0