Mat

De senaste dagarna har det utbrutit ett litet krig mellan matte och mig. Inte så att vi är ovänner , inte alls men vi är ganska envisa båda två och det har inneburit lite problem. Det är nämligen så att i över en vecka har jag fått smaskiga leverpastejbitar av matte för att jag skulle äta mina piller ch då började jag såklart tycka att min vanliga mat var ganska trist. Så jag matstrejkade helt enkelt och hoppades på att matte skulle ge mig godare mat. Och till en början såg jag nog att hon blev lite orolig men tyvärr genomskådade hon mig ganska snabbt. Så hon tog bara undan maten när jag inte ville ha och så återkom den senare. Undantaget har varit morgnarna då jag har fått lite fil eller välling eftersom matte inte vill att jag ska vara tom i magen och må illa så att pillerna kommer upp. Men resten av dagen har jag fått svälta om jag inte ville ha maten. Och till slut blev ju magen så tom och kurrig att jag åt men då hade matte veknat lite också så jag fick lite överblivet kött blandat i maten. Så vi har väl mötts lite på halva vägen om man säger så. Jag får lite gott men kör inga utpressningsförsök.

I övrigt har vi det bra, matte och jag. Idag har vi inte tränat alls men vi har grejat lite med mina aktiveringsspel och min nos och tassföring har förbättrats en smula när det gäller att skjuta, snurra och lyfta.

En del klapp och kli blir det såklart också. Matte är ju alldeles tokig i min mage. Vill man ha klapp kan man bara vända upp magen för då kommer matte springande, hon släpper allt vad hon har för sig. Och så säger hon magen magen magen och kallar mig alla möjliga gulliga saker och så kliar hon sådär mysigt som bara matte kan. Särskilt på morgonen och kvällen kör jag mycket magvisningar.

Nu ska jag gå och vila mig i väntan på att matte kommer till sängs. Tar säkert en god stund för hon pysslar runt med lite av varje men imorgon är det spårkurs och det innebär upp tidigt. Matte hoppas på hyfsat väder. Jag bryr mig inte så mycket bara jag får träffa mina kompisar och spåra.

/Lakritsen


Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad bra att du & matte har kunnat komprimissa! Det blir oftast bäst så i längden. Men man måste testa lite för man vet aldrig vad de där 2-beningarna går på.

Undrar vad din matte menar med hyfsat väder, hoppas inte att hon kallade vädret vi bjöds på idag för hyfsat bara. Rejält blöta blev vi allihopa, men spårandet fixade vi bra oavsett.

2007-05-13 @ 21:41:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0