Tomt utan matte

När matte och jag har varit tillsammans en helg känns det alltid så tomt när hon är borta på måndagen. Särskilt när det blir hela dagen, som idag. När matte kom blev jag så glad att jag skällde och skrek, hoppade och tuggade på henne. Hon satte mig ner och kramade mig för att lugna men det tog ändå en liten stund. Sedan bytte hon kläder och så bar det ut i skogen en lång runda. Då kändes allt så bra igen. Inte så att jag har det dåligt på dagarna, absolut inte. Ibland tänker jag knappt alls på matte men ibland så väntar jag mest hela tiden fastän jag gör annat också och så var det idag.

När vi hade varit ute åkte vi iväg till en bensinmack där matte hade bestämt träff med en som skulle köpa min gamla bilbur. Matte var nöjd för han ville ha den och hon slapp släpa med den tillbaka igen och jag var också nöjd för jag tänker att det kanske blir mer saker till mig nu när hon fick pengar för buren. Dessutom tycker jag mycket bättre om min nya rymliga och skrammelfria bur så det var bara bra att den gamla kom till användning hos någon annan. 

Matte gruffar lite över att jag äter dåligt. Men idag har jag faktiskt ätit två hyfsade portioner och det blir väl välling som vanligt hoppas jag. Några hekton har jag nog tappat men jag är inte riktigt så hungrig som förr. Hoppas det bara är tillfälligt. Kanske är det någon kvarleva av det där förbenade löpet. Tycker att alltihopa som hade med det att göra var helt värdelöst. Killarna nosade mig i rumpan, jag fick slicka mig jämt, jag mådde lite dåligt under tiden och så ska det spöka än. Fy för. 

Nä, nu får jag gå och slå ett öga på vad matte gör. Hon måste komma ihåg att skära torkad lever tills imorgon när det är träning. Måste kanske påminna henne. Ve och fasa om hon glömmer. 

Sov gott!
/Lakrits 

Kommentarer
Postat av: Zappy

Det där med torkad lever var urgott. För det var väl det jag fick smaka på förra träningen? Min matte måste ta reda på bättre hur din matte har fixat fram sådana läckerbitar. Mat är det bästa jag vet. Synd att min matte har varit så snål med maten efter löpet. Jag blev nämligen lite tjock då. Nu har jag istället blivit för mager. Men det är toppen för då får jag mer att äta och till och med extra godbitar mellan målen. Leverpastej och hundkex och annat smaskigt. Vi ses imorgon!

2007-05-14 @ 22:13:18
Postat av: Wallander

Du har tur du Lakrits som har en matte som hinner med så mycket. MOR har fortfarande inte kommit loss med blodpuddingen, så det lär väl bli MOR Annas köttbullar även imorgon. Jag är ganska trött på dem, men det är klart bättre än något torrt hundgodis bara.
Jag hoppas verkligen att det där löpet snart skall sluta att spela dig olika spratt och att allt blir som det varit.
Men jag har förstått att du inte är ensam om att det sker konstiga saker. Se på Zappy som tydligen fått otrolig aptit och lagt lite för mycket på hullet och sedan blir hon istället för mager.
Det känns som om jag ändå är rätt nöjd med att jag blev en kille (fast vi har våra små problem vi också förstås).
Jag tror inte att du behöver bli orolig inför morgondagens träning, din matte glömmer inte, det är jag helt övertygad om, men min matte... ja jag blir inte förvånad!

2007-05-14 @ 23:38:36
Postat av: Lakrits

Där ser man som det kan bli Zappy. Men bättre att vara för smal än för tjock för precis som du skriver innebär det ju att du kan äta mer godsaker nu. Den torkade levern har matte köpt på Satchmos. Kostar 40 kronor för 400 gram tror jag. Det ligger en massa större bitar i påsen så din matte får skära sönder i mindre bitar. Annars är det risk att du sätter i halsen för man blir så glupsk när man känner den där lukten. Kanske matte kan prova att torka själv hemma men jag vet inte. Verkar lite krångligt med lever. Bättre att köpa och så torka blodpuddingen hemma. Det är bra "vardagsgodis".

Får väl smyga med några blodpuddingspluttar till dig Walle. Jag ska se om så att matte torkar en rejäl laddning inför min födelsedag också. Så bjuder jag alla som vill ha. Ja, det blir väl mer än så hoppas jag verkligen men som lite tilltugg är pluttarna goda.

2007-05-14 @ 23:59:58
URL: http://vildhunden.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0