Lugn tågresa

Det var en lugn tågresa till Stockholm idag. Det var bara en annan hund förutom jag och den såg jag inte, luktade bara. Jag låg mest och vilade/sov och matte slappade också mest, läste lite och slumrade. Skönt att det var ganska lugnt där. Nu är vi hemma hos Yster men hon är inte här. Konstigt. Hon kom inte och mötte oss heller, vi tog t-banan hem till henne själv. Det gick faktiskt bra, jag gick på t-centralen utan gå fint sele och drog bara någon enstaka gång. I gengäld hade matte gott om godis i fickan som jag fick av. 

Matte har sagt att Yster kommer om ett tag, hon är och spelar här i stan. Jaja, det kändes bara snopet för jag trodde hon var här och väntade på oss så jag rusade in och kollade överallt men hittade ingen. Sedan väntade jag på att sängen blev bäddad så att jag kunde hoppa upp. Yster hade ställt fram det fint, min biabädd var på plats, lådan, matburken och jag hade färskt vatten i matbaren. 

Jag har fått lite falukorv och kasslerbitar av matte. Jag har krånglat med maten idag, ville inte äta i morse för jag mådde lite illa och sedan kräktes jag en smula men så gick jag med på att äta lite grann i eftermiddags och nu ikväll slank köttet ner utan några problem. Jag känner mig lite trötter och matte är framme med termomtern ibland och kollar så att jag inte har feber men hittills har allt varit normalt där. Jag tror själv det är de tidiga morgnarna som knäcker mig. VIll ju bara sova sova sova. Under dagen sedan är jag lite piggare, jag har haft grävfnatt i flera dagar. Vårkänslorna spritter i tassarna och lockar mig till grävning i den härliga jorden som luktar så gott. Dagishusse gnäller och gnölar men jag tror inte han är arg egentligen för han förstår nog att jag älskar att gräva och liksom inte kan hjälpa när lusten kommer över mig extra starkt. 

Nu ska jag gå och lägga mig i mattes och min säng och vila mig. Det tar på krafterna att resa även om det var lugnt på tåget så att jag är trötter nu är inget konstigt. Imorgon ska vi sova ut lite, då blir jag nog som en ny hund. 



Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad bra att ni fick en behaglig resa upp. Mindre kul förstås att Yster var tvungen att spela ikväll... men hon dyker i alla fall upp snart och det var ju himlans gulligt att hon ställt iordning allt för dig.

Hoppas du/ni får lite sovmorgon imorgon och ha det fortsatt bra i huvudstaden. Pussa lite extra från mig oxå på både Yster & Pinnen & matte såklart.

2008-04-25 @ 23:57:35
URL: http://wallander.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0