Planering

Vi åkte en sväng till Lomma när matte kom från jobbet. Hon hade tydligen avtalat tid med Karin O kl sju för att diskutera att matte kanske ska utbilda sig till instruktör (bra tycker jag för då kanske hon blir mer pedagogiskt). Det innebar att jag inte hann rastas för matte var sen från jobbet (vilket jag har som skäl till att jag smet två gånger). Nåväl, matte snackade länge och väl därinne i klubbstugan men sedan fick jag komma ut och vi tränade en stund. Då råkade jag smita två gånger mne jag blev bortjagad av sura tvåbeningar. Alltså snabbt tillbaka till matte igen och hoppas på att hon inte var sur. Lite vimsig var jag sade matte men duktig bitvis.

En bra sak var att det delades ut påsar med godis för att de höll på att bli för gamla. Matte tog flera påsar till mig och några till mina kompisar.

Matte fick också lite mer info kring lydnadskursen i vår. Och så bestämdes det att hon ska hjälpa till att hålla i en valpkurs.  Hoppas jag får följa med och att vi hinner träna lite när hon ändå ska dit för den saken. "Min" kurs blir på måndagar i alla fall verkar det som. Men det är ett tag tills den börjar, jag hinner nästan precis löpa färdigt, det kanske slår på någon dag. Skönt tycker matte. Och jag håller kanske med.

Det börjar närma sig helg. Imorgon också, sedan spår på lördag (verkar som att jag får komma med) och så tåg till Stockholm framåt kvällen. Det ska bli så kul att träffa Yster. Hurra. Hos henne känner jag mig alltid så välkommen. Matte har förvarnat om löp men det var tydligen inga problem.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad kul för din matte och tänk så mycket bra saker hon kommer att få lära sig och som hon sedan kan lära ut, t ex till MOR min. Men dina "smitfasoner" kanske blir ett minne blott snart då...

Jasså vår kurs blir på måndagar denna termin, fick din matte kanske reda på vem som skall hålla i kursen oxå?

Förresten, vaddå "verkar som att du får komma med och spåra",varför skulle du inte få det?

2008-02-28 @ 23:52:02
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Gammelmatte på Onsala

Hej på er Marie & Lakrits...ja, nu tar jag det i den ordningen, för jag tycker att du har världens bästa matte Lakrits! Jag tycker att det är så roligt att du -Marie, funderar på instruktörsutbildning...det passar nog dig jättebra! Trots att du och Lakrits ibland har olika inställning till livet, så blir det nog annorlunda när man sedan ska ut och träna/lära andra. Jag tror du blir en mycket bra insruktör!! Tänk på det Lakritsbiten...andra kanske lär sig före dig sen...så tänk på att l y s s n a !

Mamma Sella har varit dålig ända sedan i måndags -hennes mage krånglar rejält. Jag tror att hon har ätit något riktigt dåligt utomhus...hon jagar febrilt efter något att äta hela tiden, trots att vi ger henne minst 5ggr mer än normalt. Hennes mage har varit i ordentlig olag i 4 dgr nu, men vi får i henne lite "snäll" mat som kokt fisk och ris bl a och hon är bra på att dricka. A-fil tycker hon om, så det får hon också för vätskans skull...vet inte hur det är, men bättre hon får i sig något. Idag skulle vi få hämta något som kanske hjälper på apoteket...men inte förrän i eftermiddag. Ingen av valparna har fått något, inte heller de andra så jag misstänker något dåligt utifrån. En gång per natt står jag i trädgården i pyjamas, jacka och stövlar för att hon behöver ut. Tur att man bor bra!

Den här helgen är det tänkt att jag ska gå en fortsättningskurs som domare på working-test, nu tror jag dessvärre att jag får ställa in det...de fyrbenta får gå före -som alltid!

Ha det så jättebra i Stockholm!

Kram från oss alla!
//Renée

2008-02-29 @ 10:02:32
URL: http://www.concurro.se
Postat av: Lakrits

Ojoj mamsen, inte bra med magen. Jag hoppas verkligen att det ger med sig snart så att du kan vara som vanligt igen. Jag tänker massor på dig. Och Gammelmatte, det var snällt att du skrev här på min blogg fastän du har mycket annat att tänka på.

Jag ska tänka på det där med matte. Och att lyssna. Det blev mycket att tänka på så jag får nog sova på saken.

2008-02-29 @ 23:58:53
Postat av: Lakrits

Walle, jag tror matte vet mer än jag och hon har mailat din mor och Elliots matte det som hon känner till.

Jag tänkte att jag kanske inte fick spåra för att jag löpte. Det är snällt att jag får komma ändå, det vore ju synd att missa.

2008-03-01 @ 00:00:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0