Smalkorv

Jo, det blev en tur till Malmö ikväll. Jippie tänkte jag och hoppade in i bilen. När vi kom till stan skulle matte först ett ärende så jag fick vänta i bilen. Nåväl, det gick fort, som vanligt sprang väl matte genom köpcentrat till affären hon skulle ha, fnattade runt i affären och så till kassan och sedan sprang hon tillbaka. Sedan styrdes bilen mot Wallanders gata. Där fanns turligt nog en plats precis utanför porten. Svindyrt att stå där men det får det vara värt någon gång. Och strax kom Wallander ut. Vilket glatt återseende, det kändes länge sedan. Sedan promenixade vi runt, vill ni har närmare vägbeskrivning så får ni nog fråga Wallander. Men korven åt vi på samma ställe som en gång innan nämligen Drottningtorget. Fast smalkorv denna gång för att inte chocka min mage. Jag förstod ju det men tycker ändå att tjock korv är godare. Är dock tacksam att jag fick alls för det trodde jag knappt med tanke på hur veckan har varit.

Innan vi åkte hem fick matte hjälpa mig att överlämna en kanin till Wallander. Jag har haft den hemma länge i en låda och tänkte spara den tills vi åkte till Småland (för vi hade med min kanin förra gången, fast han mådde inte så bra av det) men nu kunde jag inte vänta längre utan han fick den med en inbjudan till Småland istället. Jag var ganska säker på att få ett ja till att han vill åka. För hur många gånger har inte Walle frågat om han får hoppa in i min bur och om inte vi kan åka en sväng till Småland?

När vi kom hem åt jag ris, kycklig och lite mild sås. Smaskens. Dagismatte har lagat så fin mat till mig idag. Verkligen snällt av henne.

Det blev en bra dag det här.  Hurra vad jag är glad och nu ska jag sova gott. Matte också, hon ser fram emot att slippa klockan imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0