Lite mulet

Det var träning i Lomma ikväll. Regnet hängde lite i luften och det var ganska kyligt. Dessutom var Matte lite mulen när hon kom från jobbet. Kan bero på att hon hade haft en förfärlig huvudvärk, att hon hade blivit oförtjänt utskälld av en patients fru och att hon var av med ett brev hon skulle posta och att hon dessutom trodde bensinmätaren på bilen var sönder. Nu visade det sig sedan att mätaren nog inte var sönder och brevet hittades men det visste hon inte när vi åkte och tränade. Hon var disträ och inte så glad som hon brukar och det gjorde att jag dels tog någon extra utflykt och dels försökte få igång henne att busa med mig när jag hade tagit mig en liten runda till Zappy. Jag tänkte liksom avleda henne så att hon skulle leka med mig istället för att bli sur. Det gick inget vidare fast hon satte sig ner och tog emot mig i famnen och då förstod jag att hon ändå inte var sur. Men svårt att veta för lite innan hade hon skällt ut mig helt för att jag drog i kopplet och skulle till Wallander. Okej, hennes finger råkade fastna i kopplet och det gjorde ont vilket inte alls var meningen men jag blir ju nervös av hennes hetsiga humör.

Nåväl, jag ska inte skylla ifrån mig helt, jag var allt lite full av bus ikväll. Men nästan alla momenten går utmärkt, det händer bara lite saker emellan dem ibland. Det var bara på platsliggningen jag råkade resa mig upp för det hände så roliga grejor. Det var Matte som var skyldig och som inte höll fokus på vad vi gjorde. Istället letade hon i fickorna, tog kort med telefonen mm. Men när ja reste mig gick hon bara tillbaka mig igen så det var inget gnäll. Fast jag fick straffliggning sedan när Matte kastade trasa runt mig och hoppade groda.

Nåväl, jag tyckte det var trevligt att åka och träna i alla fall och Mattes huvudvärk blev bättre så det var nog bra. Nu är det dags att krypa till kojs för imorgon väntar en ny dag.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vad skönt att dagen ändå slutade bra på alla sätt & vis!

2008-05-20 @ 00:18:58
Postat av: Lakrits

Ja det kändes bra när vi kröp upp i sängen tillsammans när det var nattedags att åtminstone några saker hade löst sig. Sedan är det ju så att vissa dagar är sämre dagar och vissa bättre både för mig och Matte. Sånt e livet.

2008-05-20 @ 10:43:40
Postat av: (Medicin)pinnen

Ja det kan man verkligen säga. Jag hade också en dålig dag igår. Hade gärna varit med i sängklubben på kvällen. Treo och koffein "räddade" huvudet och orken. Nu är i alla fall de illasinnade cellerna borta hoppas jag. Tog lite extra marginal för säkerhets skull. Är ordentligt hopsydd nu.

2008-05-20 @ 12:25:22
Postat av: Lakrits

Matte berättade om den här otäcka hudförändringen. Tur den blev borttagen i tid. Hade du varit här skulle jag gett dig en tröstande "rundsmörjning" men det går ju inte nu. Distanspussar blir inte samma sak. Men puss i alla fall.

2008-05-20 @ 23:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0