Träning och bus

Både jag och Matte var rejält trötta i går kväll så det blev tidigt i säng. Därför kände vi oss ganska utvilade i morse trots att vi gick upp strax efter sju. Efter morgonbestyr, promenad och lite annat bar det av mot Lund. På en parkering mötte vi upp Wallander och Helene som kom från Malmö. Jag och Matte hoppade över till deras bil och så bar det av mot Ängshög utanför Harlösa där Wallanders syster Vira bor. Där blev det träning i olika former.

Vi började med markeringar. Det gick väl bra får man ändå säga. Fast linjetagen gick bättre enligt matte (för att jag lämnade snyggare). Så lite stoppsignalsträning och sedan var det dags för vattenapportering. Jag simmade på bra enligt matte och avlämningarna...tja...vad ska man säga, det gäller att matte är snabb....annars hinner jag skaka mig. Kanske vadarbyxorna skulle varit på ändå? Det tyckte nog Helene som blev blöt om fötterna.

Träningen gick väl överlag ganska bra. Jag var tyst förutom när matte gick tvärsöver dammen för att kasta till Vira och Funny (Berits äldre flatte). Då pep jag men det var bara för att matte försvann. Annars inga ljud från mig.

Här är lite bilder från dagens övningar:

image425
Jag väntar...

image426
Wallander väntar...

image427
Wallanders Mor har kastat sig på rygg. Ser kuligt ut.

image428
Vira i full fart.

image430
Jag på väg ut...

image431
Och in mot Matte...

På vägen hem körde vi in om Elliot för att lämna lite Tebasaker och för att se hur det var med Elliot och hans Matte. Jag fick leka med Elliot i hans trädgård medan mattarna pratade lite. Det var vädigt kul att träffa Elliot.. Vi busade, pussades, jag grävde under några stora buskar och så sprang vi såklart också.

När jag kom hem var jag helt slut så efter lite mat bara säckade jag ihop. I flera timmar sov jag innan jag vaknade av mattes muttrande. Hon var på dåligt humö för hon har tid för däckbyte imorgon och ett av sommardäcken som har legat på förvaring var på sock. Matte utgår från det värsta, dvs punktering men tydligen ska däcken på imorgon så får vi se hur det går. Om inte det är helt sumpigt imorgon för då ska det lämnas till lagning först.

Det var lite fler småsaker som gick fel och så blev matte myggstucken så hon har varit lite ur balans ikväll. Men det har inte gått ut över mig på något vis. Vi gick en runda i skogen och då blev hon lite gladare. Frisk luft och vårgrönt hjälper på sura miner.

Till sist en kvällsbild från fältet...

image432

Och så hoppas jag att alla får en god natts sömn.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag tror att värmen tog ut sin rätt på oss igår em/kväll efter både träning & bus (för din del). Jag var bara hemma ett litet tag sedan tog min ÄLDREMATTE ut mig på en lång promenix. Men hon hade både kallt vatten & mums mums med sig så det gick ingen nöd på mig alls.

Bilden på mig när jag ligger & väntar är fin men den där MOR ligger och sprallar i gräset kunde du väl skippat att ta med (man skäms ju över hennes beteende).

2008-05-05 @ 12:02:40
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: (Medicin)pinnen

Skämmas ska du väl inte göra Wallander. Var i stället glad att du har en Mor som har leksinnet kvar i behåll. Hur skulle livet annars varit?

2008-05-05 @ 17:48:41
Postat av: Lakrits

Jag håller med Pinnen. Hur kul skulle det varit annars. Nä, fram för mer flams och trams. Fast jag vet inte om matte håller med. Hon tycker jag är lite väl fjamsig ibland. Fast hon skrattar ofta och det måste vara positivt.

2008-05-05 @ 22:24:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0