Det artar sig...

...på flera fronter i vårt nya hem. Idag blev Adventskalendrarna färdiga. Jag ser fram emot att öppna paketen. Jag tror min kommer att vara hos Mattes föräldrar så att jag och Knappen kan öppna våra tillsammans. Matte säger att vi kan ha paketöppning på eftermiddagarna istället för att jag ska titta efter henne alldeles för tidigt.



Och idag kom också Wallander och Helene på besök till oss. Oj vad kul jag och Wallander hade i trädgården.


Bus bus bus...


Mys mys mys...

Det blev umgänge inomhus också och snask för både två och fyrbeningar. Jag fick en jättefin inflyttningspresnt. Titta vad söt den är. Det står "Godnatt min skatt". Tänk vad jag ska sova gott med den hos mig!  



Matte fick en fin tavla också.



Efter fikastunden blev det sedan en liten promenix och efter det fick Walle sin kalender med sig och åkte hem. Jag tyckte det var synd att de åkte men de hade saker att göra. Matte har också fixat en del. Köket är ganska välordnat nu, jag har hittat en bra plats på trasmattan. Jag gillar också rutiga mattan i v-rummet. Och så Mattes säng såklart. Ikväll var vi hos Mattes föräldrar och grillade korv. Det var smaskigt fast jag kände mig allt lite snurrig så jag gick och lade mig lite för mig själv för att vila. Jag blir jättetrött av allt flytteriet. Matte är också trött så det blir tidiga kvällar. Imorgon ska vi sova ut säger Matte. Det låter skönt tycker jag. Det har vi inte riktigt gjort sedan den dag vi fick nycklarna. Det gick allt riktigt bra att sova här (första gången förra natten). Jag är faktiskt riktigt glad nu att gå in i huset när den värsta röran börjar lägga sig. Ska bara vänja mig vid allt nytt så blir det nog bra så småningom.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Det var jätteroligt att få komma på besök hos er. Jag hade gärna stannat... men MOR behövde hem och besöka tvättstugan. Men vi kommer gärna igen.



Klart att du är lite vilsen just nu men snart har du rotat dig. Sov gott min egen lilla skatt!

2008-11-29 @ 23:28:05
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Medicinpinnen

Vad skönt att ni börjar komma till ro. Nu kan ni pyssla lite när ni hinner. Och då blir det ju mest bara mysigt att hålla på och göra fint.

2008-11-30 @ 16:43:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0