Hem till skogen

Idag var det dags för hemresa, eller närmaste bestämt ikväll. Tåget gick först tjugo i sex så vi hann med en del idag. Jag och Matte var ute och tränade lite. Det gick inget vidare. Matte säger att jag får griller i huvudet. Imorgon ska vi till Svedala och träna. Kanske det går bättre där.

Mattes hår har blivit tillfixat också. Nu är det jättekort men Matte är nöjd, säger att det är så bekvämt. Min effileringssax kom till användning. Jag blev helt rädd när den kom fram, trodde det var jag som skulle åka på pälsvård men nej nej, det var Matte som fick sig en omgång med den.

Det var såklart sorgligt att skiljas från Yster. Hon köpte en ostburgare till mig innan vi åkte, den satt fint i kistan. På tåget blev det mest vila, det var väldigt lugnt för det här tåget stannade inte alls på många ställen. Det kallas direkttåg. Lugnt och stillsamt blir det i alla fall när det inte är så många som ska på och av hela tiden. Vi hade ett fyrsäte helt för oss själva.

Glädjen var stor när Dagismatte hämtade oss. Jag skuttade in i min bur och när vi kom hem så skuttade jag ur. Hurra vad jag var glad att återse min skog. Nu hoppas jag på att vi snart kan lura ner Yster hit. Hon är alltid så gästfri, nu vill vi bjuda tillbaka. Men visst ska vi till Stockholm igen, det blir bara inte på ett tag för vi ska flytta och så börjar ju Matte nytt jobb och det är mycket på gång just nu. Men innan vi tar itu med något behövs en god natts sömn!


Kommentarer
Postat av: Wallander

Välkomna hem igen, härligt att läsa att hemresan var lugn och behaglig.



Vi skulle oxå vilja se hur det ser ut på Svedala BK... får vi hänga på imorgon?

2008-11-11 @ 23:51:18
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Ajdå, vi tänkte nog träna på dagen för Matte ska ju till Burlöv sedan på kvällen. Det var ju synd :( Fast vi kan på fredag kväll :)

2008-11-11 @ 23:58:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0