Mitt i skiten

Idag åkte vi och tränade på Svedala BK. Träningen gick ganska bra med ett stort undantag, nämligen apporteringen. Matte slängde iväg apportbocken och jag skickades för att hämta den. Men det gick inte att plocka upp den. Matte blev lite irriterad men till slut kom hon och tittade och hon förstod då varför jag inte kunde hämta den. Apportbocken hade nämligen hamnat mitt i en bajshög som någon inte hade behagat plocka upp efter sin hund. Jag ville inte ta i apportbocken mer för jag tyckte den luktade pyton. Nu är den skurad och lagd på tork så får vi se om den går att använda igen. Som det kan bli. När vi kom hem tog Matte fram en fräsch apportbock som vi tränade lite med och då var det inga problem. Jag hoppas de plockar upp skithögarna tills det är tävling i Svedala på söndag!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Höjden av otur att apportbocken hamnade precis just där och du lydde ditt förnuft att inte ta i vad för skit som helst. MOR är dock ganska övertygad om jag nog hade tagit den trots allt, för hon säger att jag inte drar mig för skitsaker!



Visst måste det minsta man kan begära av en 2-bening vara att dom skall plocka upp efter oss, vi kan ju inte göra det själv.

2008-11-13 @ 08:56:23
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Yvonne Macsdotter

Hej Matte,

Nu får det vara nog med träningen Lakrits. Vi vill också vara med. Vi arbetar och sliter och ingen primärjour fanns så långt ögat nådde. Feliksa hade glömt säga till att alla var på kurs.

Jörgen hälsar så gott till matte.

Kram på er båda

Yvonne

2008-11-13 @ 11:22:08
Postat av: Medicinpinnen

Jag förstår dig verkligen Lakrits. Jag hade inte heller velat ta något som låg i en skithög i munnen. Tycker nästan det var heder åt dig faktiskt. Tur att matte gick och tittade efter så hon förstod.

2008-11-13 @ 19:46:01
Postat av: Heléne och Zico-Bus

Vilket skitsnack :D

Vill tacka för en fantastiskt god upppflyttningstårta! Kanske, kanske blev det en liten smakbit till "Lakkan" också. Men inte för mycket - misstänker att den var rätt så "energirik". Kanske något att ta till när vi tävlar:D Risken är att vi åker dit för doping!

Tassar&Kramar

H&Z

2008-11-13 @ 22:31:36
URL: http://www.zicolino.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0