Det går framåt

Det var med nöd och näppe jag fick iväg Matte ikväll för hon var ganska vresig men så tänkte hon att det kunde ju inte bli värre av att träna och dessutom hade vi ju lovat Wallander och Helene att komma. Sagt och gjort, halv sju var vi i Lomma. Och det gick minsann inte så illa med träningen. Det enda Matte klagade på är att vi är lite oense om hur fort man får ta apporten när den hamnar framför näsan på en. Min instinkt säger mig att jag ska greppa den direkt och Matte får ständigt påminna mig att vänta tills jag får ok. Konstig och tråkig övning det där tycker jag. Men allt annat gick ju bra så Matte var ändå på bättre humör sedan. Vi tränade lite apportering också i Furet. Både Walle och jag skötte oss finfint. Stanande när vi skulle, sprang när vi skulle och avlämnade som vi skulle. Det fanns inget att anmärka på tycker jag.

Här är några bilder som Helene tog på oss.  Många tack, det är så kul att ha fotograf med ibland.







Jag fick se en skymt av Elliot också ikväll även om det bara var genom gallret på buren. Hoppas vi kan träffas snart och busa.

Nu är jag trötter igen. Jag har inga sömnproblem i alla fall. Matte har berättat om tvåbeningar som inte kan somna hur de än beter sig. Det är bara tvåbeningar som kan krångla till det så. Jag bara lägger mig och så vips har jag somnat.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Lite avis är vi allt på er och er fina kontakt, ditt snabba läggande & ställande m.m men vi tränar för dåligt på lydnadsmomenten och då blir resultatet därefter. Men vem vet... en dag så kanske även vi kommer dit ni redan är.



Jag har heller inte några sömnproblem. Det bästa jag vet är att få upp MOR helgmorgonarna och sedan efter morgonturen & frukosten så däckar jag minst 1 timme till och då vill jag inte bli störd.

2008-09-12 @ 22:25:04
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Pinnen

Vilken exemplarisk uppmärksamhet du visar matte. Hoppas du fick lite extra beröm för det!

2008-09-13 @ 22:20:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0