Trött och lite trist söndag

Det har faktiskt inte varit någon höjdare idag. Jag har varit trött och så har livet varit trist för Matte åkte iväg i flera timmar och lämnade mig på Dagis när hon var ledig! Och varför gjorde hon då så? Jo, för att stå och sälja saker vi inte behöver på loppis med Elliots Matte. Förvisso håvade Matte in en hel del pengar som kanske kommer mig till gagn så småningom men det kändes ändå nesligt. Kompensationen blev en milrunda i skogen sen. Inte så tokigt kanske. Ingen träning men kanske lika bra för jag har inte varit i form. Det tog på krafterna med dubbelbus igår först med Walle och sen med Elliot. Matte kom såklart med temperametern ikväll och donade för att jag var så stillsam. Men ingen feber hos mig inte.

Nä, nu ska jag nog bädda ner mig i de nytvättade lakanen. En ny vecka väntar imorgon.


Lajbans dag

Vilken rolig dag det har varit. Först kom Wallander och Beck på besök tillsammans med sin Mor och Far. Först fick jag och Walle dra en repa och då visade jag honom att jag misann visst kan leka som en riktig busprick, bara det är han och jag. Sen kom Beck också och jag lekte faktiskt med honom fast jag märkte att Walle var lite nervös för att det skulle bli tjall på linjen. Men oroa dig inte Walle min, jag gör ju inte Beck illa, jag måste bara få ge honom lite uppfostran ibland.

Beck fick gå ett valpviltspår. Jag och Walle var lite sura och höll konsert i trädgården men Matte har lovat oss egna spår någon helg framöver. Tydligen gick det bra för lille Beck. Han hittade i alla fall klöven och kom sättande med den för att visa sin trofé.

Men inte nog med att vi fick bästisbesök på morgonkvisten för ikväll åkte vi en sväng till Elliot. Vi gick en fin tur på Mossen tillsammans och sen busade vi i trädgården och så tiggde vi kaka och jag käkade upp kattens mat. Sen var jag riktigt härligt trött och efter lite grillekorv hos Vildhusse och Dagismatte drog jag mig tillbaka till biabädden. Faktum är att tvåbeningarna också kom in och det tändes brasa och mystes i soffan. Men nu är vi hemma på Solgläntan. Matte har skallebank och vi ska lägga oss nu på en gång säger hon så hon kan vara i bättre form imorogn.

Det tar sig med kondisen...

Igår kväll kom Elliot på besök med Matte Ann. Han hade nog tjatat och tjatat hela dagen och till sist fått sin vilja igenom. För det var lite olika bud. Först skulle de komma, sen kom något emellan men sen plötsligt var de här ändå. Vilken tur för då blev det allt en mycket roligare kvällstur.

En sak är faktiskt värd att lägga märke till och det är att jag inte blir alls så trött längre när jag har dragit repor med polarna. Min kondition börjar alltså återvända lite mer till det normala. Vilken tur, trist om man skulle blivit en trötter typ när man är i sina bästa år.

Nu är det snart helg. Hurra!!!! Inget jobb för Matte och vi ska sova ut och ha det skönt. Tralalalala!

Överraskningsspår

Matte var lite klurig när hon kom och hämtade mig på Dagis vid halv sex. Och snart fick jag veta varför. Hon hade nämligen varit ute och lagt spår innan hon hämtade mig. Det var ett roligt spår minsann. Inga pinnar som jag skulle stanna vid utan bara att tuta och köra. En ekorre distraherade mig rejält i en vinkel för den hade just sprungit rakt upp för trädstammen och jag insåg ju att det inte var Matte som hade hade tagit sig en tur uppför trädstammen precis men det var ändå svårt. Matte fick uppmana mig att spåra och efter lite lugnande samtal gick det bra. Till slutet hittade jag sedan lätt som en plätt. Skönt när det går som på räls.


Positionsproblem

Ikväll var det lydnadsträning i Lomma i vår himla fiffiga träningsgrupp. Den är så stor att vi delar upp oss i mindre grupper. Idag var Matte och jag med bland andra Lotta och Cheia. Matte deklarerade att vi behövde träna linförighet. Lotta konstaterade att Matte behöver träna på det mest... Vi har problem med positionerna. Jag vet inte var jag ska vara och det beror på att Matte aldrig har talat om det ordentligt för mig. Så nu ska det tydligen tränas rikligt fast enligt Lotta behöver vi övervakning när vi tränar så att inte Matte virrar till det. Inte konstigt man är lite yr ibland när man har en sån Matte. Men hon får vara förlåten för hon är trött efter en lång dag på jobbet igår och så dit idag igen. Inte bra, inte bra. Tror bestämt vi måste lägga oss nu.

Det bästa på hela kvällen var när jag fick dra en rejäl repa med Elliot på planen när alla andra hade åkt och mörkret föll.

Eller nä, kanske det allra bästa var att jag blev friskförklarad. Jag var så piggelin och glader när vi tränade att alla tvåbeningarna konstaterade att det inte kan vara något fel på mig längre. Härligt att höra tyckte både jag och Matte!

Spårträning på Revinge

Idag var vi med spårgruppen på Revinge och tränade. Det var svåååårt. Högt gräs, lite konstig vind. Jag var riktigt taggad och tja...det kunde väl gått bättre men vi hade kul, Matte surade inte över mina utsvävningar och jag var härligt trött efteråt. Ännu härligare var det när jag och Zico fick svalka oss i den fina sjön utanför Tvedöra. Riktigt klart och friskt vatten. Verkligen en toppensjö!

Matte klagar lite över att hon ska jobba imorgon men det är ju inte mycket att göra åt. Nästa helg är hon helt ledig i alla fall. Och bättre en dag ledig än ingen. Och en trevlig dag dessutom blev det idag. Revinge är härligt! Där ska vi träna mycket i höst har Matte sagt för jag är inte lika bra på att spåra på fält som i skog och då måste vi ju träna på det som jag inte är så bra på. Gärna för mig! Skönt att livet börjar bli som vanligt igen med träningar och kul aktiviteter. Snart ska man väl vara helt friskförklarad kan man hoppas!

Grillkväll

Igår kväll var det primär för vår röda fina grill. Familjen Lindeblad kom hem till oss på grillekväll. Först såg det dystert ut med vädret, det regnade lite lagom retfullt mycket. Men sen blev det uppehåll och till och med lite klar himmel.

Vi började med en skön runda i skogen. Beck han hängde med riktigt bra fast han skulle ju tvunget släpa runt på ett grisöra som jag hade lämnat åt sitt öde i trädgården. Naturligvis var det inte roligt att bära på det hela vägen och det fick stanna i skogen till slut.

När vi kom hem igen så sattes grillen igång. Anders passade korvar och baconrullar medan Matte och Helene fixade iordning resten. Kolla in vad gott det ser ut!Korvar och baconrullar och tillbehör förtärdes sedan med stor njutning. Så småningom flyttade vi in när tvåbeningarna skulle ha efterätt. Sedan ägnade sig Matte åt att gosa med Beck.Lite svarsjuk skulle man ju kunna bli men nä....vi har vårt på det torra.

Tack för en trevlig kväll Walle med flock!

Lakrits simskola

Det är ju så att min bästa kompis Elliot haft lite svårt med att komma på hur roligt det är att simma. Visst har han simmat men inte så gärna. Därför har vi satt igång Lakrits simskola vid Yddingen! Det rär ju toppen, jag får träffa Elliot och simma samtidigt! Och det går finfint för Elliot. Han simmar inte riktigt lika långt ut som jag än men han är jätteduktig. Jag hävdar bestämt att han bara fått för lite träning. Och så behöver han bli säker på att man inte måste spana så förbaskat efter grejen man ska hämta för då sticker näsan upp och det blir plaskigt. Nä, man hinner allt ifatt sakerna ändå fastän man inte glor efter dem!

Det var välbefolkat vid Yddingen ikväll. Tonåringar med moppar, promenerande tvåbeningar, några som badade och en och annan hund. Men vi hittade en helt ostörd strandremsa och roade oss där. Där är verkligen fint vid Yddingen. Synd bara att där ligger så mycket skräp däromkring. Matte ska försöka ringa någon på kommunen imorgon om hon hinner för att be dem städa där. Fattar inte varför folk inte kan ta med soporna hem. För nog för att vi fyrbeningar blir beskyllda för en hel del här i världen men slänga sopor gör vi då inte.

Efter badet satt det finfint med mat hos Vildhusse och Dagismatte. Jag blev bjuden på varmrökt lax och lite annat smått och gott. Mums. Och så fick jag en burk korv av Elliot men den är orörd än så länge.

Tack för en rolig träff Elliot! Och simma INTE lugnt utan ge järnet!

Grillat är godast!

Matte fick en grill i present av Faster med familj. Det var en "gör det själv" grill vilket medförde att det ikväll har slamrat en del från köket. Matte har nämligen monterat ihop grillen. På tiden tycker jag som längtar väldigt efter en grillad korv (eller flera).

Visst blev vår nya grill fin! Nu kan vi raskt bjuda polarna på grillparty. Lite sent på sommaren men bättre sent än aldrig!
I morse åkte Medicinpinnen hem till storstan. Matte jobbar fast hon har haft hyfsade dagar hittills, dvs hon har lyckats smita lite tidigare. Idag tränade vi lite i trädgården. Jag var supertaggad! Jag tänker ju på steken som jag ska få när vi tar vårt förstapris i tvåan! Inte konstigt man blir motiverad....

Nytändning på appellplanen

Ikväll var det uppstart för lydnadsträningsgruppen i Lomma. En stor skara hade anmält sitt intresse att vara med. Villkoret för att komma med var att man hade någon form av tävlingsmål i höst eller i vår. Mattes och mitt mål är att sno till oss ett förstapris i Lkl 2 och därigenom bli uppflyttade till Lkl 3. Det vore något det! Matte säger att när det händer ska hon bjuda på världens smaskigaste tårta och jag ska få det jag älskar allra mest nämligen en riktigt fin stek!

Vi delades in i smågrupper och sedan hjälpte vi varandra med olika moment som vi eller våra Mattar eller Hussar tycker är svåra. Jag och Matte fokuserade på linförighet och ställande med inkallning. Heléne med Zico påstod att vi slarvade lite när vi skulle gå fint. Det har hon säkert helt rätt i! Och så fick vi bra tips på inkallning med ställande och hur vi ska träna det. Matte säger att nu ska det minsann tränas lydnad. Jag ser fram emot steken! Men vägen till den kan ju vara lite krokig och då är det kul att ha träningspolare som stöttar och kommer med råd och tips. Vi lovar at hålla ut hela vintern så länge vi inte är insnöade! Det finns dåligt väder men inte så dåligt att man inte kan vara ute.

Apropå väder så kändes det höstligt ikväll. Sommaren bortblåst. Matte har börjat jobba. Ja, det var tur att vi blev lite uppmuntrade ikväll med träningen för annars hade det ju varit en ganska trist dag. Fast jag har haft det bra på Dagis så jag har egentligen inget att klaga på. Fick dessutom dra en liten repa med Walle i Furet innan träningen. Vi åkte nämligen i samma bil för Walles bil hade blivit bortförd av Sara så de fick lifta med oss till träningen. Bara mysigt att ha sällskap i bilen!

Innehållsrik fredag och regnig lördag

Igår var jag och Matte med Ann och Elliot samt Helene med Wallander och Beck på Skanör-Falsterbo BK. Där fick vi en rejäl dos lydnadsträning av Claras husse Björn. Han och Clara har ju lyckats med ett lydnadschampionat och det är verkligen inte illa. Matte har mycket att lära så det var bra med lite "utbildning": Fast trött blev man ju både av att vara igång och att ligga och vänta.

På eftermiddagen hade jag tid hos veterinär Kristina. Hon tyckte det var bra att jag kollades upp när jag hade varit så sjuker. Mina blodprover såg helt okej ut men Matte fick besked om att det kan ta lång tid innan man blir helt återställd från en sån där otäck infektion. Kristina berättade att det till och med är en del hundar som inte klarar sig om deras ägare inte åker in akut med dem när de blir så dåliga. Usch så hemskt. Tur att det gick bra för min del.

Efter veterinärbesöket bar det av hemåt. Matte skulle baka rabarberpajer till kräftfesten och förbereda för nattgäster. Knappen fick vara hos oss också en stund eftersom det var mycket stök hemma hos honom.

Kräftskivan blev trevlig fast det var mycket oväsen. Några höll på att blåsa i såna där tutor en hel massa, om jag inte misstar mig var Mattes bror ganska skyldig. Jag höll mig undan då för fy vad det lät. Men några kräftstjärtar fick jag smaka på till maten och det var inte alls dumt.

Mattes kusin Eva har en liten hund som jag har träffat innan som heter Emmy. Hon är väldigt försiktig av sig så jag låter henne vara ifred för jag tror hon blir lite rädd för mig. Men Eva och Emmy samt Mattes faster invigde vår gäststuga och de var mycket nöjda på morgonkvisten (snarare förmiddagen kanske) och hade sovit väldigt gott. 
 
När gästera hade åkt idag var det meningen att vi skulle få besök av familjen Lindeblad men det regnade inne. Fast Mattes syster Pernilla (Medicinpinnen) kom istället när regnet lättade och slet i trädgården här. Hon förklarade krig mot björnbären som invaderat rejält. Som hon slet lilla Pinnen!Det var allt synd att jag inte fick något kompisbesök men vädret rår man inte över. Det kommer dock fler tillfällen hoppas jag. Tyvärr börjar ju Matte jobba igen på måndag men helgerna finns ju tack och lov. Och hon jobbar en månad sen är hon ledig en vecka igen.

Natti-natti!
/Lakkan


En kompisträff om dagen...

....gör mig ganska slagen!

Det har varit superkul dagar för jag har fått träffa mina kompisar varje dag måndag-torsdag. Men det tar också på krafterna, jag är ju fortfarande i återhämtningsfas efter min otäcka sjukdom. Fast det gör ju inget att man blir trött för då kan jag ju vila mig medan Matte fixar och donar hemmavid.

Igår kom Zico och Heléne och det blev spår. Det gick inte så bra för mig för jag var trött i huvudet och trött i kroppen. Jag glömde liksom bort vad jag skulle göra ibland när jag hade hittat apporterna. Så Matte fick tuffa igång mig. Men när jag sen spårande på gick det bra. Jaja, Matte kladdade till det en del för mig också. Framför allt litade hon inte ett skvatt på mig. Flera gånger blev hon långnäst. Haha. Dumt av henne att inte tro jag klarar av det!

En liten busrunda med Zico blev det efter spårandet innan mörkret föll och alla ville hem och stoppa något i magen. Välbehövlig sömn intogs också innan det var dags att träffa Elliot och Ann vid Yddinge badplats idag. Där blev det simning och bus. Elliot börjar bli riktigt duktig på att simma långt ut. Bara att ligga i och träna kompis. Jag var inte heller någon fena på simning innan jag tränade upp tekniken. Men det ser bättre ut för varje minut du får tillbringa i plurret. Du måste helt enkelt ha fått för lite övningstid.

I eftermiddags har Matte målat och grejat. Vårt hus blir väldigt fint men jag tycker det verkar långrandigt att stå och stryka färg på allting. Hon behöver en rejäl pensel med lite fart och fläkt i. Kanske får låna ut min svans så det går lite fortare.

Imorgon ska vi på lydnadsträning med Walle och Elliot. Jag tycker det roligaste verkar vara att vi ska träna ihop alla, precis som när vi var valpar. Själva lydnaden fixar sig nog om Matte har tillräckligt gott godis, roliga leksaker och glatt humör. På eftermiddagen ska jag till veterinären för koll och provtagning. Inte så kul men lika bra att Matte får lugnat sina nerver så hon slipper oroa sig att det kan vara något fel på mig.

Imorgon kväll blir det stor kräftskiva hos Vildhusse och Dagismatte. Jag hoppas på att några kräftrumpor ska kunna slinka ner i min mage.

Äntligen!!!

Det kändes så länge sedan jag träffade Walle. Men idag kom han tillsammans med Mor och Lillebrorsan Beck. Toppen med besök, det har varit snålt med det på sista tiden.

Det blev bus, bengnag i trädgården och så promenix runt sjön. Vi badade och badade. Och vi råkade hoppa ner i ett dike och därifrån kom Beck inte upp själv så det fick bli räddningsaktion. Inte lätt att vara liten skrutt och inte orka trycka ifrån med tassarna när man sitter fast!

Med sig hem till stan fick de sen en massa kaniner. Inte för jag fattar vad de ska med dom till hemmavid för där finns ju hur många som helst på Spillepengen. Det är dessutom roligare när de springer än när de är djupfrysta. Men smaken är ju olika...

Ikväll stekte Matte ungnötslever till mig och då var det inga problem för kvällsmaten att slinka ner. Mums vad gott. Man är inte helt lottlös alltid :)

Imorgon kväll kommer nog Zico med sin Matte för att spåra. Det innebär att jag också ska få spåra. Tjoho! Jag laddar redan.

Helkväll hos Elliot

Ikväll var vi bjudna till Elliot med flock. Tvåbeningarna skulle äta, jag och Elliot underhöll oss i trädgården. Fast vi tillbringade en del tid under bordet också vilket medförde jordbävningstendens för de som smörjde kråset. 

Vi busade såklart. Sprang, tuggade på varandra, hade dragkamp och allt vad som ingår i en buskväll. Fast till sist blev man ju trött och då gick jag in under borde och lade mig till ro. Fast först efter att ha inspekterat igelkottarna som kom för att få kvällsmat. Jag lovar, det var rena invasionen! Ryktet måste sprida sig på byn att det vankas mat där. Och för mig som aldrig har gjort en nära studie av igelkottar var det fascinerande. Matte sade att jag inte fick röra och det gjorde jag inte heller. Men jag var bra sugen! 

Det var en härlig kväll med fint väder vi fick. Tack så mycket Ann, Elliot och Janne! Inte förrän vi just skulle bege oss hemåt kom några små regnstänk. 

Hoppas Elliot kommer till mig på torsdag för påhälsning! Imorgon kommer Walle nog senare på eftermiddagen med Lillebrorsan och sin Mor. Ska bli lajbans!

Lyckat fiske

Idag lyckades jag knuffa i en kräftbur i vattnet alldeles själv och nu ikväll när Vildhusse vittjade den så hade jag lyckats fånga fem stycken kräftor! Hurra, de är mina! Här kommer bildbevis...Imorgon ska Matte hoppa in och jobba på kirurgen. Då ska jag vara med Dagismatte, Vildhusse och Knappen och det ser jag faktiskt fram emot. Min "holla" under cypressen har blivit så bra nu. Sanden och jorden har blandats och det är så skönt att ligga där och tryna när det är varmt ute. Och kanske kan jag lyckas fiska några kräftor till! 

Till sist måste jag ju säga GRATTIS till Wallander och Vira. De har varit med på flattemästerskapet på Frostavallen idag et gick minsann jättebra! Duktigt jobbat av er och era Mattar!


Slutet gott allting gott

Matte hade utlovat träff med Elliot, bad och bus. Därför var det inte så svårt att hasa sig ur sängen i morse. Vid halv tio mötte vi upp Ann & Elliot som var klara. Jag tog plats i Elliots bur och Matte bredvid Ann i hennes flotta Volvo. Buren är så rymlig och fin, perfekt för mig och Elliot att åka i tillsammans.

Vi åkte en stund. Sen väntade jag och Elliot på en parkering. Inte så kul. Dock inte vilken parkering som helst, det var faktiskt Tebas. Matte och Ann kom ut med flera kassar med väldoftande innehåll. Inte så illa ändå. Sen körde vi en bra stund, de i främre delen av bilen försökte hitta till en sjö. Efter ett tag stannade bilen och jag och Elliot fick hoppa ut. Men ingen sjö i sikte. Bara ännu en parkering. In igen, det var tydligen fel. Så åkte vi en stund till. Bara att följa vägen hade någon sagt som skulle förklara hur vi skulle komma till sjön. Ann följde vägen men ingen sjö i sikte. Men så plötsligt såg vi vatten blinka till. Kanske var det inte hopplöst. Nä, vi närmade oss sjön på en slingrig väg. Till sist var vi framme vid en parkering och denna gången var badet nära. Jag var jättevarm och på vägen ner till sjön sänkte jag ner mig i en gyttjepöl. Att Matte skrek på mig struntade jag fullständigt i.

Sjön var jättefin. Jag och Elliot badade och busade och simmade ihop. Vi sprang ner Matte också bland löven. Jättekul var det när hon låg och sprattlade och försökte komma upp och jag och Elliot hindrade henne. Hihi.

Men allt roligt har ett slut. I Staffanstorp bytte jag bur från Elliots till min egen. Det var ingen höjdare för vår bil hade stått i stekande sol. Det blev en snabb färd hem och sedan vilade jag i skuggan under cypressen medan Matte målade.

Ikväll fick jag och Knappen ett jätteben var när vi var och åt middag hos Dagismatte och Vildhusse. Jösses, jag har aldrig sett Knappen gnaga så mycket. Jag var också strängt sysselsatt en bra stund. Vilka fina ben som Ann har fixat till oss. Både jag och Knappen tackar så mycket!

Så det blev ju bra till sist. Godis, bad, bus och smaskiga ben. Toppen alltså även om det såg dystert ut när vi trodde sjön hade upphört att existera.

Vattengympa och nattfiske

Hurra vilken rolig kväll det blev. Jag och Matte åkte och träffade Yster som hade ledigt från sin kurs i Höllviken. Vi åkte till stranden såklart, var annars? Där körde jag värsta vattengympa passet för där var väldigt långgrunt så det blev till att springa och hämta leksaken långt långt ut.

När gympapasset var avslutat och jag hade fått springa i strandskogen en stund så bar det av mot en kvällsöppen klasskiosk. I hamnen satt vi och beundrade utsikten.Lagom när det mörknade kördes Yster tillbaka till kursgården. Men hon lämnade lite "tassavtryck" i dörrfacket till bilen!Bullresterna gick raskt ner i min mage så det var alls ingen katastrof!

På väg hem körde vi sedan in om Dagis för det hade utlovats kräftfiske och det vill jag för allt i världen inte missa. Jag och Matte följde med Vildhusse när han vittjade burarna.Spännande!!!Kvällens skörd.

Matte bara ojar sig, hon tycker det är äckligt med kräftorna. Jag är fascinerad. Men det gäller att akta näsan lilla för klorna är tydligen vassa.

Nu väntar en skön natts sömn och imorgon förmiddag ska jag få träffa Elliot! Toppenkul ska det bli!


Blött men hoppfullt

Idag måste vara den blötaste dagen på året. Regn regn regn. Och dessutom har det tvättats väggar här inför målningen så det blev ännu blötare och smutsigare av det. Jag fick en massa krafs i pälsen, flagnad färg som åkte av från väggarna. Men Matte torkade bort det sen. Hon har blivit genomblöt minst fyra gånger idag så hon är lite ruggig nu. Det var till och med så illa att hon tände brasa efter sista rotblötan. Riktigt mystigt var det att ligga på Mattan och titta på lågorna.

Men det är ändå hoppfullt för idag har vi kört lydnad en stund på Vildhusses fina gräsplan när det var uppehåll. Toppen alltså! Matte säger att jag får göra sånt som inte är så ansträngande. Jag tycker jag kan få göra allt men hon säger att vi inte får glömma hur dålig jag var för några veckor sen. Alltså att vi måste ta det lite lugnt. Det är ju sant förståss.

Jag råkade lägga mig i sängen när jag var blöt och smutsig men Matte suckar bara och säger att hon inte orkar byta sängkläder nu igen (bara några dagar sen sist). Matte har läst boken "Marley och jag" och konstaterar att jag faktiskt ändå är en riktig mönsterhund... om man jämför med Marley.

Kvastjakt och äggkartongsplundring

Idag har det varit hemmadag med Matte och Yster och ikväll även besök hos Dagismatte och Vildhusse och Knappen för middag. Så roligt att se dem alla igen! Dagen har varit lugn, mest bus hemmavid. Yster är rolig, vi har haft jakt med Mattes finaste kvast och så har vi busat som tusan. Matte har stoppat godisar i äggkartong som jag har fått plundra och hör och häpna, jag fick hämta en dummy i trädgården som Matte slängde. Jag trodde att det var helt slut med appoteringen i synnerhet och jag började även misströsta med resten av träningen. Men det finns kanske hopp. Matte har lovat att vi ska träna mycket de närmaste två veckorna när hon är ledig. Jag hoppas hon håller vad hon lovar!

Det är allt en lustig semester Matte har. Imorgon ska hon jobba extra. Bra med pengar såklart. Men sen börjar semestern en gång till på måndag. Det är ju lite kul såklart :) Jag ska vara på Dagis imorgon och Yster kommer dit när hon har vaknat till och så blir det fika innan hon ska vidare till Höllviken där hon ska på militärläger. Lite knasig faktiskt alltihopa. Matte ska på ett håll, Yster på ett annat. Så var det slut på flockglädjen :( Men inget att göra, livet är så. Jag är i alla fall nöjd att Matte ska vara ledig igen nästa vecka!

Nu kommer slutligen det utlovade fotot på Yster på sin häftiga hoj! Spana in alltså....Tjingeling!
/Lakkan

RSS 2.0