Äntligen!!!

Det kändes så länge sedan jag träffade Walle. Men idag kom han tillsammans med Mor och Lillebrorsan Beck. Toppen med besök, det har varit snålt med det på sista tiden.

Det blev bus, bengnag i trädgården och så promenix runt sjön. Vi badade och badade. Och vi råkade hoppa ner i ett dike och därifrån kom Beck inte upp själv så det fick bli räddningsaktion. Inte lätt att vara liten skrutt och inte orka trycka ifrån med tassarna när man sitter fast!

Med sig hem till stan fick de sen en massa kaniner. Inte för jag fattar vad de ska med dom till hemmavid för där finns ju hur många som helst på Spillepengen. Det är dessutom roligare när de springer än när de är djupfrysta. Men smaken är ju olika...

Ikväll stekte Matte ungnötslever till mig och då var det inga problem för kvällsmaten att slinka ner. Mums vad gott. Man är inte helt lottlös alltid :)

Imorgon kväll kommer nog Zico med sin Matte för att spåra. Det innebär att jag också ska få spåra. Tjoho! Jag laddar redan.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Tack för att vi fick komma och busa hos dig idag, håller helt med det var benne mig på tiden. Buset i diket var kanske lite onödigt... men men den lille får väl lära sig hur man får jobba sig upp så småningom.



Vad roligt att du nu börjar att få komma igång igen med roligheterna :-)



Vilka bjässekaniner, kunde din matte inte hittat några större :-) Nu blev det ytterligare ett fack mindre till tvåbeningarnas mat.



Hoppas att spårandet går bra imorgon kväll. Hälsa Zico med matte.



Nospussar

2009-08-12 @ 00:42:48
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Elliot

Det var ju roligt att det var din tur att få besök i din egen trädgård.Men du jag tycker att det där att "råka"hoppa ner i ett lerigt dike mer börjar likna en vana =)....man kan ju undrar var du lär dej allt skit ifrån?

Vi var på sökträning igår o det gick väl ganska hyfsat.Inte för att jag fattar helt än men de e kul som f-n att springa i skogen och att ha nån sorts mål....dessutom så spårade jag dom andra helt från bilen o långt ut i skogen så fick man lite "kombiträning"på köpet :D

2009-08-12 @ 12:31:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0