Goda nyheter

Idag hade Matte tid på banken klockan två. Hon skulle nämligen prata med bankdirektören om lån för att renovera huset. Taket på huset och förrådsbyggnaden behöver bytas och så ska det inredas på ovanvåningen så småningom. Men först taket. Mattes bror ska göra det men det kostar ju ändå en massa kosing. Det roliga var att det blev positivt besked på banken så till våren/sommaren ska projekt takbyte igång.

Andra bra saker idag var att Matte provianterade 15 st märgben på City Gross. De ligger nu prydligt infrysta en och en i påsar. Dessutom hittade hon superbra leksaker till sökträningen för tio kr styck. Matte köpte raskt på sig ungefär tio stycken för framtida bruk. Och så blev det en massa Pepsi Max burkar för en billig peng så att Matte kan stilla törsten på jobbet.

Det blev ingen lydnadsträning idag för Matte har varit skruttig med ont i kroppen och halsen. Men det blev lite promenadträning i Svedala bland hundar och barnvagnar och det behövs ju. Matte säger att vi ska ha mycket sån träning framöver!

En bra dag alltså bortsett från att Matte är lite krasslig. Sömnen gjorde en hel del i natt men det behövs ytterligare för att bekämta de onda inkräktarna så vi ska natta oss redan. Det passar mig bra för jag är trötter efter en heldag med Matte.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Det var mig en snäller bankdirektör... så bra att ni skall få taket fixat... snäller Linus oxå.



Jag tror minsann att din morsa är City Gross största märgbenskund.



Vill ni ha ännu mera stadsträning så är ni alltid välkomna till oss i storstan.



Hoppas ytterligare en lång nattsömn har förstärkt utdrivandet av bacilluskerna hos matte din.



Ps. Vi tackar för erbjudandet om skjuts på söndag oxå... sedan hoppas vi att ni skall slippa vara chaffisar för oss längre.

2009-01-29 @ 23:00:24
URL: http://wallander.blogg.se/
Postat av: Ingela

Hej Marie och Lakkan!

Ledsen att jag dröjt med mitt svar men här kommer det, hoppas att det har gått bra med inkräktaren.



Läste en artikel i svensk jakt om mården den är skygg och håller sig gärna undan men kan attackera om den blir trängd den kan även bära på rabies och dvärgbandmask och i artikeln jag läste vill de att de avlivas för de är ett hot mot den svenska faunan bla mot alla fåglar grodor mm, det är en inplanterad ras från asien och hör inte hemma i Sverige.

Läst i svensk jakt nr 2 2009.



Ha det bra

Ingela och Tessie.

2009-01-30 @ 15:52:58
URL: http://tessietosingsdagbok.blogg.se/
Postat av: Lakrits

Ojdå, vi kanske ska ordna med en fälla trots allt. Tur jag är vaccinerad mot rabies för det vill jag absolut inte ha. Urk. Jag visste väl att det inte var bra med mården. Den ska bort!



Tack för svaret, det gäller att vara påläst när man ska fånga en mård!

2009-01-30 @ 19:15:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0