En fågel flög...

...till himlen ikväll. Snyft så sorgligt. En liten gulsparv var det. Jag hittade den på marken och den var skadad. Matte skrek på mig för hon trodde att jag hade gjort något dumt men icke! Jag påvisade bara att jag hade hittat den. Matte rusade till undsättning och stackars pippin kunde inte flyga och såg ut att må väldigt väldigt dåligt. Så Matte fick hjälpa den bort för hon tyckte det var hjärtlöst att lämna den att plågas. Men fy vad hon kände sig illa till mods när hon skulle avsluta livet för den stackaren. Jag blev också alldeles låg och tyckte det kändes skitjobbigt. Skulle jag inte visat att jag hade hittat den. Men det måste väl ändå vara bäst att den fick slippa ligga där i gräset och inte kunna flyga.

Vi fick lätta upp stämningen med att åka till Lomma och träna. Där var det inte så mycket folk men Matte och jag hade roligt med olika övningar. Sedan lite City Gross shopping på hemvägen och snabb plantering av några inköpta blommor. Nu ska vi hålla natt snart. Matte är trötter av sig för tillfället och jag är inte riktigt heller riktigt pigg. Matte oroar sig för att jag har smittats av någo otäck fästing som satt på mig förra veckan. Hoppas inte det. Kanske är det bara en tillfällig formsvacka.

Vildhusse har åkt till grannlandet Norge för att vandra i fjällen tillsammans med sin syster och Mattes äldsta syster (Medicinpinnen). Hoppas de har kommit fram tryggt till sin stuga och har det mysigt och skönt därinne.

Imorgon är det fredag och det innebär att helgen närmar sig med stormsteg. Vilken tur för Matte verkar tycka att jobbet är rätt så trist. Skönt med lite ledighet då. På lördag ska vi hänga med till Revinge och spåra. Ska bli toppen!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag tror att fågeln har det bättre där den är nu :-), så klart gjorde du rätt som markerade den.



Så du fick åka till Lomma... det hade jag oxå velat men ingen kunde passa LILLEBROR så det fick vara idag.



På måndag skall Beck vaccineras och det ryktas faktiskt om att det ev skall tas ett sådant där fästingprov på mig. Men vi får se hur det blir med den saken.



Ja du Lakkan tänk om det hade kunnat vara fredag hela veckan lång :-)

2009-06-11 @ 23:41:28
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0