Underbara sommarkvällar

Visst är det underbart med ljusa ljumma sommarkvällar. Som gjorda för sena kvällsturer, titta på solnedgången över lilla sjön här intill, vada ut till magen och dricka och så tassa hemåt i sommarkvällen. Åh vad härligt livet är! Matte har sagt att vi ska försöka gå runt sjön varje kväll nu när det är så ljust ute. Det gäller att passa på.

Vi har haft en skön hemmadag. Började med sovmorgon ändå till klockan nio. Så underbart! Sedan omväxlande skogsturer och trädgårdsarbete. Jag fick grävfnatt i Mattes nyanlagda rabatt. Kunde bara inte låta bli. Jorden sprätte långt ut på gräsmattan, Matte ropade men jag var i trance och hörde inte alls.

Gräset har blivit klippt, kanterna ansande, ogräs rensat, blommorna ompysslade och hålorna som jag har råkat gräva i gräsmattan har blivit igenfyllda. Någon träning blev det inte idag men kanske skönt med en vilodag.

Nästa vecka blir en händelserik sådan. Tisdag har Matte lovat lydnadsträning i Lomma. Torsdag blir det sökträning i Furet. På torsdag kommer också Medicinpinnen ner på Skånebesök. Och hör och häpna, på lördag kommer Syster Yster! Tänk att vi har lyckats locka ner henne.

På lördag ska Matte tyvärr jobba men det händer ju så mycket annat kul i veckan som kommer så det får jag väl leva med. Fredag och söndag är hon ledig så det blir ändå som en vanlig helg.

Kommentarer
Postat av: Wallander

Vilken härlig söndag ni hade och vad roligt att ni snart skall få mattes alla syrror på besök :-)



Lydnadsträning imorgon, hm jag skall kolla med MOR om jag oxå kanske kan få träna... skulle det vara ok för er om vi kom?

2009-06-15 @ 23:02:32
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0