Första maj...

...är en helgdag och det innebär att Matte var ledig från jobb. Tur för hon ska ju jobba resten av helgen. Men vi har hunnit med en hel del idag. Imorse sålde vi bokhyllor som vi inte behövde. Sedan spårade jag och det gick himla bra faktiskt. Jag ringade bara någon enstaka gång och Matte hade ändå klurat till det och korsat skogsvägar fyra gånger och en del annat lurigt.

Vid lunchtid hämtade vi Frida, Wallanders lillmatte i Svedala. Hon ville nämligen tjäna lite extra kosing och jobba i trädgården hos oss. Så hela eftermiddagen slet hon och Matte i trädgården. Jag störade mig lite, försökte gnaga på redskap, sno Fridas flipp-flopp skor och lägga mig ivägen för Matte. Men sedan somnade jag faktiskt en stund vid en buske.

När klockan närmade sig sex körde vi Frida till bussen. Och när vi kom tillbaka hade det hänt något riktigt lustigt. Ann och Elliot hade kommit och var inne i trädgården. Elliot skällde på mig när jag kom! Lite fräckt minsann och det talade jag om också. Men det var ju superkul att få besök och det blev en härlig runda i skogen innan det var dags för middag på Dagis.

Nu är jag och Matte hemma hos oss och det blir nog en tidig kväll för Matte är trötter efter att ha flyttat jättetunga stenar. Resten av helgen tillbringas på Dagis och jag såg nog att Matte hade märgben i kylen som jag och Knappen ska få kalasa på imorgon. Det blir mums-mums!

Kommentarer
Postat av: Wallander

Jag hade hellre varit hos dig igår och hållt dig sällskap än varit på den där tråkiga apellplanen som jag var på.



Så som det slits i eran trädgård så har ni snart det så fint så fint runtomkring er. Snällt av er att låta min LILLMATTE hjälpa till och på så sätt förbättra sin ekonomi. Jag kan berätta att hon idag vaknade med en rejäl träningsvärk i vissa kroppsdelar... men det var värt det sa hon.



Inkräktare på tomten... vilken tur att det bara var Elliot och inte mården som kommit tillbaka!



Hoppas helgen blir bra på dagis!



2009-05-02 @ 09:37:46
URL: http://wallander.blogg,se
Postat av: Elliot

f´låt för att jag vaktade din tomt =( å lite fräck var de allt(vilket min matte oxå påpekade) men jag visste ju inte att det var ni som kom....å tänkte att de va bäst o hålla ställningarna.

Tack för rundan - de blev faktiskt en överraskning för mej oxå.

Tur att man får göra nåt kul emellan för resten av tiden e de mest bara synd om oss....lr hur Lakrits? Jag menar eftersom vi har mattar som har den dåliga smaken att jobba på vissa helger....triiiisttt=(

pussingar från

E

2009-05-02 @ 14:11:18
Postat av: Lakrits

Ingen fara Elliot. Det kunde ju varit en inkräktare och då är jag tacksam att du ser om mina revir när jag är borta. Blev bara paff för jag visste inte du skulle komma. Men kul var det!



Ja, det är dumt när tvåbeningarna ska jobba helg. Tur jag har bra Dagis att vara på.



Ja Walle, trädgården blir fin så småningom. Fast ibland tycker jag tvåbeningarna är lite tråkiga. Man kan ju inte bara jobba, måste ju slappa, leka och ha kul också.

2009-05-03 @ 23:12:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0