Stockholms central...

...är nog det värsta ställe jag vet att vara på!

Där var jättemycket folk idag när vi skulle åka hem. Hujedamej! Jag får tunnelseende och hör inte Matte när jag blir stressad. Men vi kom ombord som vi skulle fast det var lite stökigt på tåget också, jag puttade på Matte ideligen för att höra om vi inte var framme. Till sist var vi ju det och Dagismatte hämtade. Jag höll på att dra Mattes arm ur led när jag fick syn på Dagismatte med lite arga tillrop som följd. Men Dagismatte var glad :D Blåsigt och kallt var det också i Skåneland men det gör mig igenting. Värre för Matte som är nyklippt och ganska tunnhårad på huvudet. Men det finns ju mössor och hon trivs med att vara rent snaggad och då är ju allt fridofröjd.

Nu är vi hemma och jag är alldeles slut i mitt lilla flattehuvud. Men det har varit en trevlig helg. Idag på morgonen träffade jag en flattekompis, en bruning på endast 1½ år med mycket spring i benen. Vi lekte en stund innan vi gick skiljda håll igen.

Ut i Hellasskogen hann vi också en runda idag och sen fick jag till och med följa med in på ett mysigt fik och käka kanelbulle. Vilken tur alltså!

Det var såklart sorligt att säga hejdå till Yster efter bara så kort visit. Vi får se när det blir nästa gång, kanske måste vi komma upp igen om ett tag för hon har så svårt för att at sig iväg från stan. Men då blir det nog bil, det har sina fördelar och biljetterna har blivit så svinaktigt dyra så det lönar sig knappt längre att åka tåg. Fast ska man bara vara iväg så här kort är det ju onekligen enklare. Föredrar dock min trygga bur framför centralstationens folkvimmel.

Till sist några bilder från visisten hos Pernillla/alias Medicinpinnen i Hässelbystrand igår.


Tassbad vid Mälarens strand.


Kolla vilken fin bil vi hittade! Vroooooom!

Stort tack till Yster som alltid välkomnar oss med öppna famnen och till Medicinpinnen för trevlig tur och umgänge samt till Richardo som lånade ut sin snofsiga bil till oss! Roligt att vi fick en fika med honom också idag och det var tack vare Richardo som jag fick följa med in på fiket för han såg så snäll ut att servitrisen inte kunde motstå. Tänk att alla gör det så trevligt för oss lantisar när vi kommer till stan! Det gör ju att till och med en Vildhund smälter i sinnet och kan tänka sig att åka om ett tag igen! 

Kommentarer
Postat av: Wallander

Trots det blev en kort visit denna gång så blev det ett par härliga dagar.



Så kanonbra att den där Richardo fixade in dig på fiket :-) hoppas det blev något smarrigt i lilla magen oxå.

2009-11-05 @ 00:31:51
URL: http://wallander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0