Väldigt mycket snö...

...har det kommit senaste dagarna. Matte skottar, vi pulsar i snön och försöker hålla liv i fåglarna. Än så länge har Matte bara haft en liten fastkörning med bilen som hon kunde skotta sig ur för egen maskin. Så det går rätt hyfsat att ta sig ut och hem. Men det är ju mycket snö överallt. Vi var i Malmö i eftermiddags och där var det inte mycket lättare att ta sig fram. Bilarna kasade fram på gatorna och det var slirigt på gångbanorna. Vi fick den stora äran att parkera i Lindeblads garage pga paketleveranser, en hemlig leverans och så fick vi också en massa paket med oss hem. Vi måste ha varit väldigt snälla både Matte och jag för paketen börjar bli många runt vår spinnrocksgran.

En smarrig korv blev det på grillen som jag glömt namnet på nu (hjälp mig Walle) innan vi slirade tillbaka till bilen. Därefter bar det av till Mattes bror för ett litet ärende. Hans gata var faktiskt värre än vår skogsväg. Massor med geggamojasnö som bilen svirade runt i. Men så småningom tog vi oss hem i säkert förvar och mycket nyfikna stuvade vi in paketen vi fått vid granen. Matte har klämt men inte kikat och hon har inte alls blivit klokare så nu väntar hon snällt till julafton. Men jag har en känsla av att direkt när hon kommer från jobbet på morgonen blir det paketöppning hemma!

Nä, Matte blir trötter av sitt nattramliga jobb så nu ska vi faktiskt lägga oss tidigt och sussa gott! Jag laddar för på måndag eftermiddag kommer ingen mindre än Syster Yster och stannar i dagarna tre! Hurra vad vi ska busa och ha kul!

Kommentarer
Postat av: Yoganilla

Ja valdigt mycket sno har det kommit pa manga stallen i norra Europa. Laget ar nerisat och stangt pa manga flygplatser och jag ar fast pa Hongkong airport. Cathay Pacifics flyg till London ar installda pga vaderforhallandena. Efter 8 timmars vantan har och mkt koande blev jag ombokat till en rutt via Frankfurt. Kommer forhoppningsvis hem imorgon formiddag, 12 timmar forsenad. Men jag ar tacksam anda for de som ombokades till senare flyg till London kommer inte alls hem idag. De har just akt till hotell i Hongkong. Och da hade jag inte hunnit med mitt flyg till Skane pa tisdag morgon. Sa aven om det ar lite lagom anstrangt nu sa har det anda gatt sa bra som det kunnat - under forutsattning att jag kommer ivag till Frankfurt 23.50 i kvall. Men det hoppas jag. Kramar till er dar hemma. Hoppas vi ses pa tisdag!

2010-12-19 @ 12:11:43
Postat av: Wallander

Ursäkta att vi bjöd in er till ett dåligt skottat Malmö... men den varma chokladen med grädde & marshmallows serverad med chokladbiscotti till din matte och senare en tjockis med bröd på Fridhemsgrillen till dig tror jag var värt besöket :-) Vad ni tycker om klapparna får vi först veta på julaftonen.



Tack för att ni kom och tack för både och!



Håller tummarna för att Pernilla kommer iväg ikväll så att hon snart oxå kan anlända till Lakritsskogen. I värsta fall får väl hon & SysterYster skida tillsammans ner till Skåne.



På återhörande!



Nospussar

2010-12-19 @ 16:23:26
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0