Ständiga överraskningar

Igår när Matte kom från sin nattjour och hämtade upp mig så gick vi en runda. Sedan fixade vi lite hemma och därefter meddelade Matte att vi skulle en tur till Dagis igen. Och när jag kommer dit och in i köket, vem sitter där om inte Syster Yster. Mina ögon blev nog stora som tefat och jag flög i famnen på henne. Det visade sig att hon kände sig ensamen och var bekymmerstyngd så hon behövde stöd av sin flock och då vromade hon ner till oss på sin snofsiga motorcykel. Härligt. Hela dagen igår umgicks vi och idag på morgonen körde hon tillbaka igen! Tokigt men sant!

Idag sen tyckte jag det var lite konstigt för plötsligt skulle jag åka bil med Dagismatte. Skumt tänkte jag. Färden gick till flygplatsen och plötsligt stod Syster Medicinpinnen där! Himmel o pannkaka, man slutar aldrig att förvånas. Besökarna avlöser varandra. Så hela eftermiddagen har jag roat mig med henne och hon har kastat vattenleksak till mig i dammen massor av gånger.

Ikväll har Matte och jag varit i Lomma. Det gick väl ok att träna men det var varmt för mig så jag kroknade rätt snabbt. Fast på vägen hem körde vi in om Elliots och där blev jag piggelin igen när vi busade i trädgården!

Matte fick också en fin överraskning i Lomma. Återigen är det Flocken Lindeblad som uppvaktar!



Titta vilken jättefin blomma. Och inget vatten behöver den. Vi tror inte den kan stå ute dock för då "kroknar" den nog så vi ska hitta en fiffig plats till den.

Om en stund ska vi nog en sväng till Dagis för lite sen fika för Vildhusse och hans syster kommer hem från norska fjällen där de har haft en blöt och kall vandring.


Kommentarer
Postat av: Wallander

Visst är det kul med överraskningar av alla dess slag :-)



Igår var det verkligen varmt... tur det fanns lite skugga i Lomma för i bilen kunde man absolut inte ligga då den stod stilla.



Hoppas vi kan ses snart!



Kramizar



2010-06-22 @ 23:01:17
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0