Snopet

Jag tyckte allt att Matte blev sen från jobb idag och jag hade rätt. Hon hade nämligen somnat på tåget och vaknat först när tåget rullade in mot Malmö :( Svedala där hon skulle av hade hon sovit sig förbi. Ajajaj. Det innebar en halvtimmes väntan på tåg tillbaka och så blev hon en timme sen hem. Så vi hann inte ut när det var ljust men det blev såklart ändå en tur med pannlampa. Snopet alltså, kan tänka mig att Matte var arg som ett bi när hon upptäckte vad som hade hänt. 

Ja, lite slitsamt är det allt för oss att gå upp så fasligt tidigt om morgnarna. Men imorgon ska vi sova som attan, för sen ska Matte jobba natten. Men tänk, sen jobbar hon bara måndag och tisdag i T-lilla och onsdag åker vi till Sthm. Det ska bli så sköööönt!

Halt som attans är det i skogen. Nu tycker jag allt det kan smälta kvickt för det är inte alls kul längre med snö och is. Vi vill ha vår!!! 

Kommentarer
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Som(n) det kan gå... tur att inte tåget gick vidare till Köpenhamn eller Göteborg då hade kanske matte kommit hem ännu senare.

2010-03-06 @ 20:42:31
URL: http://stadsflattarna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0