Viktväktarna för hund

Igår var det vägning på Bruksgårdens våg. Jag har gått ner minst 7 hekton, kanske till och med 8. Vågen kunde inte riktigt bestämma sig för var den skulle stanna. Det var ju ändå positivt att det blir resultat. Fast jag är inte ett dugg mindre hungrig för det. Nu har Matte sagt att vi ska ju dela bördan och hon ska inte äta en massa godsaker när jag ska gå ner i vikt så hon ska ha lite smala randen också när jag bantar. Det tycker jag är snällt. Så inte hon smäller i sig grillade kycklingar till höger o vänster för det är inte så lätt för mig då. Nästa gång det blir vägning för mig blir nog om en vecka.

Vi har haft bra dagar förutom att Matte varit risig i eftermiddag. Hon fick till och med lägga sig i sängen för hon frös så. Jag var inte sen att hänga på. Mysigt att vila sig. Kvällsrundan blev inte så lång men å andra sidan var vi uten en bra tur med Elliot & Ann vid lunch. Vi körde ett varv på mossen och sen gick vi koppeltur i S-torps centrum med rundvisning. Nästa gång vi ses får det bli skogstur med fika tror jag bestämt. Det är ju länge sen Elliot var här ute. Ja överhuvudtaget är det länge sedan kompisbesök.

Ha en mysig helg därute i vårvädret!
/Lakkan

Kommentarer
Postat av: Wallander

2011-04-01 @ 20:24:53
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Wallander

Hoppsan, jag slant visst lite.

"Grattis" till finfint resultat din första vecka!



Saknar du kompisbesök i Lakritsskogen? Vi kommer gärna och hälsar på er på sön em, vad sägs om det?



Kramizar

2011-04-01 @ 20:29:11
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Lakrits

Besök låter kul. Vilken tid tänkte ni er i så fall ungefär?

2011-04-01 @ 22:21:15
Postat av: kennelmamman...

Ser du Lakrits...din matte är så uppmärksam och vänlig mot dig, men jag hoppas verkligen att du står ut med lite mindre intag per dag - kanske bara några färre rundor på storstadens grillar gör susen! Men jag förstår också att det blir lite tråkigare, men ibland måste matte jobba natt och det är också lite tråkigt. Livet är inte alltid hopp och lek och mat...jo, det är det kanske :)om man är en Lakrits!



Vi lever fortfarande på att det var så trevligt hos dig och matte. Idag får vi besök av en annan halvbror till dig!



Lycka till!!

2011-04-03 @ 09:43:13
URL: http://www.concurro.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0