Saknad

För oss som är kvar är saknaden stor efter Knappen. Vardagen går vidare men där finns liksom hål i den. Som en schweizerost ungefär. Jag och Dagismatte kämpar på på Dagis och Matte kämpar på jobbet. Matte har varit jättetrött och gått tidigare. Inatt var hon hemskt orolig och jag gjorde allt för att lugna henne, tror hon märkte det faktiskt. Nu är ju Vildhusse också hemma från sin långa resa också och börjar komma in i rutinerna igen. Han går med på promenixerna men han har ju ingen hund att hålla i. Det måste kännas konstigt.  

Mina vänner gör sitt bästa för att pigga upp mig. I onsdags eftermiddag var ju Elliot här och busade med mig på en långrunda. Ikväll var vi i Malmö på en korvarunda som förvisso slutade med en burgare för Casinogrillen svek oss återigen med sina begränsade vinteröppettider. Men burgaren smakade fint ändå. Blöta blev vi men vad gör det? Igår åkte vi en tur till Lomma och tränade men det fick ett snabbt slut när det började åska. Mitt i vintern. Konstigt.

Så visst, vardagen måste gå vidare. Men det är vissa saker som bekymrar mig extra mycket. Såna saker som Knappen och jag gjort ihop. Som när jag fyller år till exempel. Vem ska nu äta tårta med mig på Solgläntan? Och när vi grillar korv på Dagis, ska jag äta korv själv då utan kompis? Och tänkt till sommaren, ska jag ligga själv i min håla under buskarna? Där brukade vi ju ligga tillsammans och kika. För att inte tala om nästa jul. Benkalendern blir inte densamma utan Knappen :( Och det finns säkert massor med andra saker som dyker upp där jag inte riktigt vet vad jag ska ta mig till.

Nä, nu blev jag dyster till sinnes igen. Varför måste det vara så knasigt. Knappen var ju alltid här. Nu är han inte alls här. Det är bedrövligt. Och att han inte gillade mina pussar tror jag egentligen inte på. Han var säkert bara blyg.

/Lakrits

Kommentarer
Postat av: Medicinyogapinnen

Jag tror också att han gillade dem innerst inne. Ingen kan motstå dina pussar. Det är klar att det blir saknad när någon man alltid haft där försvinner. Men kanske Elliot och Walle och dina andra kompisar nu kan få upptäcka parken på Dagis lite mer nu. Vet ju att Knappen var lite svår med att släppa in andra på sina domäner. Han var ju liksom kung där. Tänk om du och Elliot eller Walle kan ligga under cypressen tillsammans någon gång framöver? Tror att Knappen vill att du ska ha sällskap där ibland. I Regnbågslandet vill ju alla varandra väl och när man tittar ner på jorden därifrån så tror jag man vill att alla ska ta hand om varandra. Puss från mig

2011-02-05 @ 08:39:00
Postat av: Helene, Wallander & Beck

Inte konstigt att det känns ensamt... men bara ring när du känner dig alldeles för ensam och vill ha sällskap. Kan bara MOR och/eller FAR skjutsa ut mig till dig då ställer jag upp på allt för dig!



Ledsen för att det inte blev någon körv igår... men jag måste säga att jag gillade burgaren och min mage oxå faktiskt :-)



Jag luktade till mig att det fanns något i kassen som vi fick med oss hem, men MOR sa att jag får stilla mig till "ALLA HJÄRTANS DAG"... lite tjaskigt men bara att acceptera.



Kramizar

2011-02-05 @ 16:26:02
URL: http://stadsflattarna.se
Postat av: Zico-Bus

Hallå där! Jag ställer upp på att äta tårta och grilla korv och allt det andra. Du kan t o m få lov att pussa på mig ... lovar att jag beter mig ungefär som Knappen :D

Gaska upp dej Lakkan .... livet går vidare och du har en massa goa kompisar, som du kan busa med och pussa på, närhelst du vill ....

Tass&Kram (ingen puss!)

Zico-Bus

2011-02-05 @ 17:49:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0